NAVIJAČ PLAKAO ZBOG LAZIĆA! Kapiten Zvezde rasplakao mladića - Pogledajte razlog emotivnog sloma (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve za klub

NAVIJAČ PLAKAO ZBOG LAZIĆA! Kapiten Zvezde rasplakao mladića - Pogledajte razlog emotivnog sloma (VIDEO)

Foto: Starsport

Mihal, verni navijač Crvene zvezde iz Poljske, postao je prava atrakcija na poslednjim utakmicama svog omiljenog kluba. Ovaj dvadesetogodišnjak je proslavio svoj 30. rođendan na tribinama gledajući Zvezdu u akciji protiv Igokee i Baskonije. On je već istetovirao grb crveno-belih na svojoj ruci, a njegova velika želja bila je da upozna svog sportskog idola – Branka Lazića.

Klub je podelio video snimak koji je otkrio emotivnu scenu kada se Mihal rasplakao od sreće nakon što je upoznao kapitena Zvezde i uspeo da se fotografisao sa njim. Ovaj susret će ostati duboko urezan u sećanju ovog vernog navijača, a kako stvari stoje, Mihal planira čak i da istetovira Lazićev autogram, koji je već dobio od kapitena srpskog kluba.

Iako će Mihal morati da sačeka još nekoliko nedelja, njegov sledeći veliki san je da bude prisutan na derbiju između Crvene zvezde i Partizana, koji se očekuje tek u novembru. Njegova posvećenost i ljubav prema klubu iz Beograda privukla je pažnju i samog Lazića, koji je lično pozvao Poljaka da bude gost na ovom spektakularnom sportskom događaju.

Na taj način, Mihal iz Poljske postaje simbol vernosti i strasti prema Crvenoj zvezdi, dok njegova priča dodatno doprinosi afirmaciji kluba i njegovog uticaja širom Evrope.

Ovo samo pokazuje koliko su navijači širom sveta privrženi klubovima, te da njihova ljubav prema istom ne poznaje granice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading