DAVIDOVAC POD PRITISKOM: Današnji rezultat kroji sudbinu crveno-belih - Meč u prvom kolu nije prava slika!

Autor:

Sport

28.09.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno.

DAVIDOVAC POD PRITISKOM: Današnji rezultat kroji sudbinu crveno-belih - Meč u prvom kolu nije prava slika!

Foto: KK Crvena zvezda

Početak nove sezone za košarkaše Crvene zvezde nije bio onakav kakav su priželjkivali, ali imaju priliku da isprave utisak večeras od 18 časova u Beogradskoj areni protiv Mornara iz Bara.

Mornar, crnogorski predstavnik, suočava se sa velikim finansijskim problemima, ali je uspeo da okupi ekipu i dočeka start nove sezone. Njihov nastup u ABA ligi bio je pod znakom pitanja, ali su ipak uspeli da se pripreme za meč. Iako su doživeli poraz u prvom kolu, Dejan Davidovac ističe da to ne odražava pravi kvalitet ove ekipe.

Uoči utakmice, Dejan Davidovac je istakao da ekipa Mornara nije pružila realan odraz svog kvaliteta u prvom kolu, te da će crveno-beli morati da budu oprezni. On ističe da je pobeda u ovom meču njihov glavni fokus, kako bi imala pozitivan uticaj pred važan meč u Parizu na startu Evrolige.

- Želimo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vreme da se uigraju. Zato njihov ubedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lep uvod u nedelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige. Pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u subotu - rekao je Dejan Davidovac. 

Mornar je u prvom kolu odigrao crnogorski derbi protiv Budućnosti, ali su "plavi" na gostovanju u Baru slavili sa ubedljivih 98:51. Ovo neće zavarati tim Crvene zvezde, jer su svesni da se ekipa Mornara značajno izmenila i da će im biti potrebno vreme da se uigraju.

Dejan Davidovac poziva i navijače da dođu i podrže ih u subotu, kako bi im pružili dodatnu podršku pred ovaj važan meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading