NAROD U SRBIJI OTERAO PEŠIĆA?! Moka Slavnić se ne miri sa odlaskom Karija! Ima OVU teoriju

Autor:

Sport

16.09.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možda mu je svega bilo preko glave i zbog toga je otišao"

NAROD U SRBIJI OTERAO PEŠIĆA?! Moka Slavnić se ne miri sa odlaskom Karija! Ima OVU teoriju

Foto: ST/A.Nalbantjan

Zvanični sajt KSS zahvalio se Svetislavu Pešiću na svemu što je uradio za srpsku košarkašku reprezentaciju, a čak je i sam Kari praktično rekao da je kraj, ali - dani prolaze, a niko ne želi u to i dalje da poveruje. Posle dva ogromna uspeha na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, čini se da je došlo do zasićenja kod iskusnog trenera. Ipak, "orlovi" se i dalje nadaju da to nije istina, baš kao i navijači.

Čuveni Zoran Moka Slavnić je jedan od onih koji nije mislio da išta može dovesti do Pešićevog odlaska posle završetka turnira u Parizu.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

- Nisam verovao da će Pešić posle Olimpijskih igara da ode. Nije obrazložio zbog čega. On je stara jugoslovenska škola, to je prava škola, to je teško nadoknaditi sem sa nekim novim koji je sve to prošao. On je košarkaška trenerska institucija i posle njega jako je teško naći adekvatnu zamenu, izjavio je Zoran Slavnić za Tanjug.

Pešić jeste dobijao mnogo kritika pre nego što je nanizao dva uspeha u dve godine, a Moka smatra da je Kari možda otišao jer mu je toga bilo preko glave.

- Pod njegovim vođstvom smo prvi put u životu bili blizu da pobedimo SAD i to bi bio istorijski slučaj. Ja ga izuzetno poštujem, on razume košarku. On je taličan i ja bih ga držao na mestu selektora dokle god on želi. Možda se i umorio. On je proporcionalno uspešnom radu dobio mnogo više kritika nego što je zaslužio. Možda mu je svega bilo preko glave i zbog toga je otišao - dodao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading