REČI SINA DEJANA MILOJEVIĆA KIDAJU DUŠU: Nikola poslao snažnu poruku, a povod je veoma emotivan

Autor:

Sport

11.09.2024

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolno sećanje na preminulog oca.

REČI SINA DEJANA MILOJEVIĆA KIDAJU DUŠU: Nikola poslao snažnu poruku, a povod je veoma emotivan

Foto: Printscreen: Instagram/nikola_milojevic2

U utorak je Košarkaški savez Srbije potvrdio da legendarni stručnjak Svetislav Pešić više neće obavljati ulogu selektora košarkaške reprezentacije Srbije. Ova vest je izazvala brojne reakcije u srpskoj javnosti, budući da je Pešić ostavio dubok trag u srpskoj košarci.

Republika

Foto: Starsport

Ko posle Karija: Slavlje bronze sa OI


Sa odlaskom Pešića, naslednik na klupi "orlova" će imati veoma zahtevan zadatak. Pešićeva zaostavština je ogromna, te će novi selektor morati da se nosi sa velikim očekivanjima javnosti i ostavi svoj pečat na reprezentaciji. Odmah počinje da nagađa ko bi mogao da preuzme vođenje reprezentacije. U igri su imena poput Saše Obradovića, Aleksandra Đorđevića, Dušana Alimpijevića, ali se takođe pominje i Dejan Milojević, čije bi prisustvo na klupi "orlova" bilo emotivno i simbolično, imajući u vidu nedavnu objavu njegovog sina Nikole Milojevića.

Naime, kada je Milojević preminuo otkriveno je da mu je najveći san bio da jednog dana postane selektor Srbije. Sada bi možda bila ta prilika, ali je, nažalost, Dejan pereminuo ovog januara u Americi. Zato je objava njegovog sina izazvala emotivne reakcije širom Srbije. Njegove reči su podsetile javnost na veličinu koju je Dejan Milojević predstavljao u svetu košarke, dodatno ističući koliko bi njegovo prisustvo na klupi reprezentacije značilo mnogima.

Republika

Foto: instagram.com/nikola_milojevic2

Bolne Nikoline reči

- Da život nije kofa puna govana mi bismo posle Karija dobili selektora za naredne dve decenije - aludirao je navijač na Dejana Milojevića, a komentar je Nikola podelio uz fotografiju svog oca.

Odlazak Svetislava Pešića sa funkcije selektora košarkaške reprezentacije Srbije predstavlja veliki trenutak za srpsku košarku. Naslednik će imati težak zadatak da ispuni očekivanja javnosti i da nastavi bogatu tradiciju uspeha koju je Pešić ostavio iza sebe. Sa nestrpljenjem se očekuje konačna odluka o novom selektoru, a srpska košarkaška javnost će sa pažnjom pratiti razvoj događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading