ŽELJKO, REAGUJ! BOGDAN JE VEĆ ZADUŽIO OPREMU: Bogdanović poslao jasnu poruku voljenom Partizanu

Autor:

Sport

13.09.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije namestio ruku na treningu.

ŽELJKO, REAGUJ! BOGDAN JE VEĆ ZADUŽIO OPREMU: Bogdanović poslao jasnu poruku voljenom Partizanu

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, vratio se u vreme kada je bio u Partizanu. On vredno trenira za predstojeću sezonu, a ovaj put je na trening došao u majici crno-belih. Taj potez izazvao je veliku pažnju među grobarama, koji su sa oduševljenjem dočekali priliku da vide slavnog košarkaša u crno-beloj opremi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Međutim, Bogdanović je posetio klub samo radi priprema za nadolazeću sezonu u NBA ligi, gde će biti jedan od nosilaca igre Atlanta Hoksa, tima koji teži plasmanu u plej-of. Ali ko zna, možda se jednog dana vrati. Bogdan Bogdanović je igrao za Partizan od 2010. do 2014. godine, ostavljajući dubok trag u istoriji kluba. Tokom sezone 2013/14, istakao se kao lider tima, postavljajući rekord karijere u Evroligi od 27 poena na meču protiv CSKA. Takođe je oborio lični rekord u AdmiralBet ABA ligi postigavši 32 poena u meču protiv Cibone u Zagrebu. Za svoje impresivne igre, bio je proglašen za Evroliginu zvezdu u usponu za sezonu 2013/14 i uvršten u najbolju petorku Jadranske lige.

U aprilu 2014, Bogdanović je osvojio još jedno prvenstvo Srbije, briljirajući u finalnoj seriji sa Crvenom zvezdom gde je prosečno postizao 30,7 poena na četiri utakmice. Za svoje izvanredne partije, zaslužio je titulu MVP i najboljeg strelca finalne serije. Bogdan Bogdanović je svojom izuzetnom igrom ostavio dubok trag u istoriji Partizana i srpske košarke, te će njegovo prisustvo u klubu uvek izazivati posebnu pažnju i emocije kod grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading