IZDAO PARTIZAN, PA PROPAO K'O GRČKA: Stigle ga grobarske kletve, ne može da se sastavi

Autor:

Sport

16.09.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da se sada kaje što je napustio Beograd"

IZDAO PARTIZAN, PA PROPAO K'O GRČKA: Stigle ga grobarske kletve, ne može da se sastavi

Foto: Starsport

Panter, Naneli i Madar

Uživao je ogromnu ljubav grobara i bio najveći "X" faktor ekipe često kada bi se utakmice "lomile". Postao je jedna od najomiljenijih ličnosti u Humskoj u najuspešnijoj sezoni Partizana u prethodnoj deceniji kada su crno-beli nesrećno ispustili prolaz na F4 porazom od Real Madrida, a onda, kada je dobar deo igrača rešio da ostane i nastavi započeto, dok su ga grobali prizivali da ostane, on je odlučio da iskoristi izlaznu klauzulu u ugovoru i "pobegne" iz Beograda godinu dana ranije.

Jam Madar je zbog veće finansijske ponude otišao u Fenerbahče leta 2023. godine, ali tada kreće njegov strmoglavi pad karijere. Iako je imao povremene "bljeske" u Istanbulu, nije uspeo ozbiljnije da se nametne treneru Jasikevičijusu i ostao je u potpuno drugom planu, pa je ovog leta odlučio da promeni sredinu i preseli se u Minhen gde brani boje Bajerna.

Republika

Foto: Starsport

Madar sa Lesorom

Upravo su Bavarci u pripremnoj utakmici savladali Makabi iz Tel Aviva rezultatom 107:95, ali se Madar našao na udaru svog sunarodnika, renomiranog trenera Pinija Geršona.

- Dok je Madar bio na terenu, Makabi je napravio seriju 12:0, pa je odmah izveden iz igre. Ne vide ga kao deo rotacije, već kao ‘dopunskog’ igrača. Da li je uloga devetog igrača koji je na parketu pet minuta za Evroligu? Nije, ocenio je 72-godišnjak u svom podkastu i dodao da je Madar napravio veliku grešku odlaskom iz Beograda:

- Ne znam kakve je opcije imao, ali mislim da se sada kaje što je napustio Partizan. Fenerbahče je bio pun zvezda, pa se nije računalo na njega. To mi je razumljivo, imali su visoke ambicije. Ipak, ako ne možeš da igraš za Bajern, ne znam koliko ćeš dugo opstati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading