ZVEZDU ČEKA NAOŠTRENA ZVER NA STARTU EVROLIGE: Ja sam u srcu i dalje Partizanovac!

Autor:

Sport

16.09.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Biće to posebna utakmica za mene, sigurno" - poručuje Si pred duel Pariza sa crveno-belima

ZVEZDU ČEKA NAOŠTRENA ZVER NA STARTU EVROLIGE: Ja sam u srcu i dalje Partizanovac!

Foto: Starsport

Košarkaši Pariza sinoć su pokazali da nisu slučajno u Evroligi. Samo nekoliko sekundi delilo ih je od pobede protiv Partizana, a čak su i uspeli da odbrane poslednje napad, međutim, pojavio se Brendon Dejvis i sprečio senzaciju u hali Beogradskog sajma.

Osim sjajne atmosfere i uzbudljivog meča, susret je prošao u znaku jednog igrača - Bandže Sija. Francuz je nastupao za Partizan u sezoni 2018-19 i tada je postao miljenik navijača. U tom tonu je dočekan i sinoć kada je pre početka duela primio specijalan poklon od kapitena Vanje Marinkovića.

- Debitanti smo u ovom takmičenju. Trudićemo se da igramo svoju igru, da izgradimo naš identitet. Da igramo ovako kao protiv Partizana tokom cele sezone. Znamo da nas čeka mnogo utakmica, ali to je tako. Imamo sjajnu grupu momaka na okupu, sjajnu timsku hemiju. To je dobra baza da nastavimo dalje da gradimo - počeo je Si razgovor za "Meridian sport".

Pariz je debitant u Evroligi, ali je sinoć pokazao šta može.

- Biće ovo duga sezona, mnogo utakmica. Samo moramo da izgradimo identitet, da se fokusiramo na sebe, da ne razmišljamo o drugim stvarima, već da napredujemo svakog dana, dodao je snažni košarkaš i nastavio:

- Stručni štab jeste nov, ali dosta igrača iz prošlogodišnjeg tima je tu. Što je verovatno pomoglo. Kao što sam rekao, imamo grupu sjajnih igrača na okupu, ne možemo da dočekamo da počnemo.

A prvi izazov na startu Evrolige - Crvena zvezda.

- Uvek su to posebne utakmice. Dok sam igrao u Partizanu, bilo je specijalno. Ja sam u srcu i dalje član Partizana. Uvek ću i biti. Dakle, biće to posebna utakmica za mene, sigurno - iskren je bio Si.

Dao je i poslednji utisak o turniru u Beogradu.

- Bio je ovo veoma dobar turnir, vredno iskustvo za nas. Igraćemo prvi put u Evroligi, ovde smo osetili kako to izgleda. Posebno u ovakvoj atmosferi, protiv Partizana koji ima veoma jak, dosta talentovan tim. Igraju dobru košarku. Biće teško pobediti ih. Sa naše strane, moramo da nastavimo da rastemo, da radimo na sebi, da se fokusiramo na naš put - zaključio je Francuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading