NAVIJAČI POLUDELI ZA KOŠARKAŠIMA ZVEZDE I PARTIZANA: Svi ubeđeni da će pokidati u Evroligi

Autor:

Sport

11.09.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak petorica asova večitih rivala nalaze se u samom vrhu.

NAVIJAČI POLUDELI ZA KOŠARKAŠIMA ZVEZDE I PARTIZANA: Svi ubeđeni da će pokidati u Evroligi

Foto: Shutterstock, wikipedia

Sve je bliži početak nove sezone najjačeg klupskog košarkaškog takmičenja u Evropi, a ove godine Srbija će opet imati imati dva predstavnika u Evroligi renovirani Partizan i pojačanu Crvenu zvezdu. Očekuje se da će uzbudljiva takmičenja privući pažnju pristalica večitih rivala.

Dok navijači iščekuju početak sezone, uveliko se pripremaju za popularnu igru "Euroleague fantasy challenge". Igrači se biraju, timovi se prave, a trenutni presek otkriva iznenađenja u izboru igrača. Čak trojica igrača iz Partizana i dvojica iz Crvene zvezde nalaze se među 10 najpoželjnijih igrača, a među njima se ističe Ajzea Kenan iz Zvezde kao najčešći izbor navijača.

Prema trenutnom stanju, najviše birani igrači u "Euroleague fantasy challenge" su Ajzea Kenan iz Crvene zvezde, Kendrik Nan iz Panatinaikosa, Vanja Marinković (Partizan), Matijas Lesor, i Kodi Miler Mekintajer (Zvezda). Iznenađenje je što se čak pet igrača nalazi među najpoželjnijima, što nagoveštava uzbudljivu sezonu. Slede Saša Vezenkov iz Olimpijakosa, Realov Mario Hezonja, Efesov Vensan Poarije, a Top 10 zatvaraju Ife Lundebrg i Karlik Džon iz Partizana.

 

 

Evroliga zvanično počinje 3. oktobra, a crno-beli će u 1. kolu gostovati Baskoniji, dok će crveno-beli dan kasnije igrati u Parizu. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju početak sezone i nove izazove koje će doneti.

Uzbuđenje raste kako se datum početka sezone približava, a navijači već planiraju svoje poteze za popularnu fantasy igru. Svi se nadaju uspehu svojih omiljenih klubova i igrača, dok se iščekuje početak takmičenja koje će doneti još jednu uzbudljivu sezonu evropske košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading