PANTER IMA CILJ! Nije za džabe otišao u Barselonu - Evo koji je glavni razlog!

Autor:

Sport

10.09.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji kapiten Partizana zna šta želi.

PANTER IMA CILJ! Nije za džabe otišao u Barselonu - Evo koji je glavni razlog!

Foto: Starsport

Doskorašnji kapiten Partizana, Kevin Panter, započinje novu etapu u svojoj karijeri prelaskom u redove Barselone, ostvarivši tako svoju želju koja datira još od prethodne sezone.  U 31. godini života, ovaj sjajni šuter je dobio angažman karijere i uprkos snu o NBA ligi, ostaće upamćen kao jedan od najboljih igrača na Starom kontinentu u poslednjih nekoliko godina.

Američki bek je već dobro upoznat sa nekim od svojih novih saigrača, a ističe da se odlično uklopio u tim.

- Poznajem ih praktično sve i odnos sa novim kolegama je veoma dobar - istakao je bek.

Panter ističe da nije bilo mnogo dilema kada je odlučio da pređe u Barselonu. 

Foto: Starsport

Kevin Panter u napadu

- Imao sam priliku da dođem ovde. Želeo sam da dođem ovde i budem deo tog tima. Bila je to laka odluka - dodao je Panter.

Kada je reč o ambicijama sa novim timom, Panter je jasno istakao:

- Prva stvar koju želim je da ovde osvojim Evroligu, ACB, ali i sve moguće titule. Želim da nastavim da se usavršavam kao čovek, kao igrač i da dajem najbolju verziju. Želim da igram bilo gde. Kad sam bio mlađi, bio sam plejmejker, ali sam u međuvremenu naučio da budem fleksibilniji. Sad mogu da pokrijem pozicije jedan i dva, pomoći ću ekipi - objasnio je Panter.

Panter je takođe istakao svoju fleksibilnost na terenu, naglašavajući da može da pokrije pozicije jedan i dva, te da će biti od pomoći ekipi.

Kevin Panter donosi sa sobom bogato iskustvo i jasne ciljeve u svoj novi tim. Barselona može očekivati angažovanog igrača spremnog da doprinese ostvarenju timskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading