OGLASIO SE PARTIZAN NAKON SRAMNOG ISPADA "GROBARA": Crno-beli poslali jasnu poruku navijačima!

Autor:

Sport

16.09.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne scene.

OGLASIO SE PARTIZAN NAKON SRAMNOG ISPADA "GROBARA": Crno-beli poslali jasnu poruku navijačima!

Foto: KK Partizan

Nakon uspešno završenog NIS Open Air turnira na Beogradskom sajmu, Košarkaški klub Partizan se oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem su se zahvalili navijačima na podršci, ali i istakli važnost učešća ekipa AEK-a i Pariza. Takođe, skrenuli su pažnju na problem vređanja sa tribina, ističući negativan uticaj takvog ponašanja na igrače i stručni štab.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- Jutro nakon završetka turnira pod nazivom NIS Open Air na kojem su učešće uzeli Pariz, AEK i naš Klub, članovi stručnog štaba i igrači Partizana se ovim putem obraćaju javnosti sa željom da istaknu nekoliko važnih stvari:

- Na prvom mestu, velika zahvalnost našim sportakim prijateljima, ekipama AEK-a i Pariza koje su došle u Beograd i uzele učešće na našem turniru. Iskreno se nadamo da su uživali u Beogradu i želimo im mnogo uspeha u sezoni koja je pred nama.

- Navijačima Partizana neizmerno hvala na vernosti, brojnosti i neverovatnoj podršci koju osećamo ne samo tokom utakmica, već i van terena, na ulici, u restoranima, pozorištima, bioskopima, tržnim centrima…bukvalno na svakom mestu u Beogradu i šire.

- Istovremeno, ovim putem skrećemo pažnju na stvari koje stručnom štabu i igračima Partizana veoma smetaju. Radi se o vređanjima svake vrste, upućenih sa naših tribina prema pojedincima ili kolektivima. Takvo ponašanje i slika koju šaljemo o nama vređajući druge je upravo ono protiv čega se borimo. Želimo da budemo primer drugima, da svakog protivnika dočekamo sa poštovanjem i ispratimo aplauzom.

- Efekat koji publika izaziva vređanjem pojedinaca i drugih timova je jako negativan, kako za igrače, tako i za članove stručnog štaba. Takvim činjenjem sa tribina, sklanja se fokus sa igre i onoga što najbolje umemo za radimo i zbog čega smo se okupili, a to je igranje košarke za naš Partizan.

- Pomozite nam tako što ćete svu koncentraciju usmeriti na podršku timu i pesme kojima ćete iskazivati ljubav prema Partizanu, bez vređanja bilo koga ili bilo kakvih drugih nesportskih ispada.

- Snaga Partizana je oduvek bila u tome da igrači i navijači pobeđuju zajedno! Da bismo do pobeda lakše došli, neophodno je da svi u svakom trenutku usmerimo svu energiju na košarku i ljubav Partizanu - stoji u saopštenju Partizana, koje su u ime stručnog štaba i igrača potpisali trener Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading