KOŠARKAŠ PARTIZANA ODUŠEVIO "GROBARE": O Žocu je govorio sa posebnim poštovanjem!

Autor:

Sport

13.09.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će svideti navijačima Partizana.

KOŠARKAŠ PARTIZANA ODUŠEVIO "GROBARE": O Žocu je govorio sa posebnim poštovanjem!

Foto: Starpsort

Košarkaši Partizana su ostvarili ubedljivu pobedu nad ekipom AEK-a iz Atine rezultatom 93:60 u Hali 3 Beogradskog sajma. Utakmica je bila posebno značajna jer je predstavljala priliku za novi tim crno-belih da se pokaže pred navijačima. Uz podršku nekoliko hiljada Grobara, igrači su pružili izuzetno inspirisanu igru, a jedan od istaknutih igrača bio je Ife Lundberg, koji je ostvario impresivan učinak od 10 poena za 15 minuta provedenih na terenu, bez promašaja iz igre i sa slobodnih bacanja, uz pet asistencija i tri skoka.

- Bilo je zabavno igrati. Ponosan sam na momke, na način kako smo se borili, pre svega. Mislim da smo jako dobro odigrali na oba kraja terena. Zadovoljan sam svime što smo postigli u predsezoni do sada, tako da se nadam da ćemo nastaviti da gradimo dalje igru na tome - naveo je Danac.

Lundberg je prokomentarisao atmosferu koju prave navijači Partizana.

- Volim je. Ovo je ono što sam želeo da iskusim. Ovo je moje prvo iskustvo sa navijačima Partizana. I znam da je ovo bio samo delić onoga što nas očekuje kada sezona počne. Tako da sam veoma uzbuđen. Bilo je zabavno - rekao je Ludberg.

Foto: Starpsort

Gabrijel Lundberg

Naveo je da se trude da napreduju i guraju jedni druge.

- Naš način razmišljanja je da idemo dan po dan. Trudimo se da napredujemo svakodnevno, da guramo jedni druge međusobno i igramo sa puno energije - jasan je Lundberg.

Poslao poruku "Grobarima" na srpskom.

- Nastavite tako. Idemo Grobari - poručio je Ludberg.

Upitan je i o radu sa Željkom Obradovićem.

- Fantastično, to je razlog što sam došao ovde, da me trenira legendarni trener. Verujem da ima sposobnost da otključa nešto novo u mojoj igri i sviđa mi se kako to izgleda do sada - ističe on.

Partizan će igrati u nedelju protiv Pariza.

- Biće zabavno, naše prvo iskustvo protiv protivnika iz Evrolige. Tako da ćemo pristupiti s puno poštovanja, ali i s mnogo pozitivne energije. To će biti naš prvi pravi test, da tako kažem, u smislu timova protiv kojih ćemo igrati na dnevnoj bazi. Ali, to je samo još jedna utakmica. Predsezona je, igramo da bismo se poboljšali - zaključio je Ite Lundberg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading