PARTIZAN NIJE BLISTAO, ALI OBEZBEDIO FINALE NA SICILIJI: Dejvis čovek odluke, brine povreda jednog igrača!

Autor:

Sport

07.09.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli predstavili nova pojačanja na terenu.

PARTIZAN NIJE BLISTAO, ALI OBEZBEDIO FINALE NA SICILIJI: Dejvis čovek odluke, brine povreda jednog igrača!

Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana ostvarili su zapažen uspeh na turniru na Siciliji plasiravši se u finale nakon pobede nad italijanskim timom Dertonom. Međutim, povreda Tajrika Džonsa mogla bi da predstavlja problem za ekipu iz Beograda, budući da se Džons povredio u samom finišu meča.

Partizan je prikazao prepoznatljivu igru, ali i neke nedostatke tokom meča. Iako su imali problema u skoku i odbrani šuta za tri poena, na kraju su ipak uspeli da slave rezultatom 96:94 nakon produžetka. Trener Željko Obradović uspešno je predvodio ekipu kroz ovaj pripremni meč, a Partizan se sada sprema za finalni okršaj sa pobednikom duela između domaćeg tima Trapani Šark i japanskog tima Rjukju Golden Kingsi.

Partizan je uspeo da održi prednost tokom većeg dela meča, ali je Dertona uspela da se vrati u igru i izbori produžetak. Ipak, crno-beli su uspeli da ostanu fokusirani i da na kraju slome otpor protivnika. Pored povrede Tajrika Džonsa, ekipa Partizana bila je oslabljena i odsustvom Ajzee Majka i Duana Vašingtona, što je dodatno otežalo situaciju pred ovaj važan meč.

Košarkaši Partizana pokazali su izuzetnu borbenost i kvalitet igre tokom ovog turnira, te će s nestrpljenjem iščekivati finalni duel i šansu da osvoje trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading