BRUTALNO! Navijači Partizana žestoko isprozivali Vazuru! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vazura na udaru navijača.

BRUTALNO! Navijači Partizana žestoko isprozivali Vazuru! (VIDEO)

Foto: Starsport

Na utakmici Partizana i Pariza, navijači crno-belih Uoči početka utakmice, "grobari" su uputili uvredljive povike ka Vazuri. Iako su navijači pokazali svoju lojalnost prema klubu, vređanje generalnog direktora na utakmici izazvalo je podeljene reakcije među ljubiteljima košarke. Ovakvo ponašanje navijača otvorilo je pitanje o sportskom ponašanju i podršci koju treba pružiti klubu.

- Vazura, Vazura, puši k**** Vazura - skandirali su navijači.

Partizan je dočekao novog evroligaša na Sajmu u okviru pripremnog turnira u Beogradu. Ova utakmica predstavlja važan deo priprema crno-belih timova za predstojeću sezonu, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi.

Partizan je u novoj sezoni predstavio potpuno novi tim, što je izazvalo veliko interesovanje navijača. Očekuje se da će ovaj tim doneti svežinu i novu energiju u domaću i evropsku košarkašku scenu.

Navijači Partizana već duže vreme bojkutuju utakmice fudbalera u Humskoj zbog ponašanja čelnih ljudi kluba. Konkretno, "grobari" traže smenu Milorada Vučelića i Miloša Vazure zbog katastrofalnih rezultata koje tim pruža. Najvatrenije pristalice ovog srpskog kluba su organizovale u više navrata proteste, ali to nije urodilo plodom. Rat se nastavlja, a videćemo da li će Vazura i Vučelić otići ili će još uvek biti na čelu kluba, Partizan je u jako loše stanju, a to izaziva veliki bes crno-bele javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading