POKOPAO JE PARTIZAN MNOGO PUTA! Brutalan udar na Kevina Pantera!

Autor:

Sport

14.09.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! - poručuje nekadašnji košarkaš.

POKOPAO JE PARTIZAN MNOGO PUTA! Brutalan udar na Kevina Pantera!

Foto: Starsport

Bivši košarkaš Ranko Velimirović, nije štedeo reči kada je govorio o nekadašnjem kapitenu Partizana, Kevinu Panteru. Tokom gostovanja u podkastu "Jao Mile", Velimirović je oštro kritikovao Pantera, ističući razlike između njega i Karlika Džounsa.

- Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i 1 na 1, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki - rekao je Velimiriović.

Mile Ilić se stavio u odbranu Kevina Pantera, zamolivši Velimirovića da pokaže malo više razumevanja, posebno zbog toga što je Ilić navijač Partizana. Ipak, Velimirović je ostao pri svom stavu, ističući da je Panter, uprkos nekoliko sjajnih nastupa, često podbacao u ključnim momentima utakmica.

Foto: Euroleague.net

Kevin Panter

- Nemoj tako da pričaš - poruči je Mile

- Pa, ti si Grobar, pa možeš tako - usledio je odgovor Velimirovića, a potom je nastavio:

- Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio. Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou - naveo je Ranko Velimirović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading