PARTIZAN SE PREDSTAVIO NAVIJAČIMA: Crno-beli ZGAZILI Šakotin AEK!

Autor:

Sport

13.09.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična izdanje Partizana.

PARTIZAN SE PREDSTAVIO NAVIJAČIMA: Crno-beli ZGAZILI Šakotin AEK!

Foto: KK Partizan

Košarkaški tim Partizana ostvario je ubedljivu pobedu rezultatom 93:60 u pripremnoj utakmici protiv atinskog AEK-a, pred 5.000 navijača u Hali 3 Beogradskog sajma. Ovo je bio prvi put da su crno-beli zaigrali pred svojim navijačima u novim dresovima, a atmosfera je bila fantastična.

Partizan je prvi put zaigrao u novim crnim dresovima sa ljubičastim detaljima, što je privuklo pažnju ljubitelja košarke. Takođe, ova utakmica označila je povratak Dvejna Vašingtona juniora u tim, kao i priliku za juniore Aleksu Dimitrijevića i Mitra Bošnjakovića da pokažu svoj talenat.

Trener Željko Obradović i igrači, predvođeni kapitenom Vanjom Marinkovićem, dočekani su velikim ovacijama kada su stupili na parket. Navijači su bili oduševljeni dominantnom igrom njihovog omiljenog tima.

Interesantno je da je ova utakmica označila povratak Partizana na mesto gde su odigrali prvu utakmicu u svojoj istoriji u evropskim takmičenjima. To se dogodilo davne 1967. godine, kada je Partizan pobedio turski ITU, a zatim su usledile selidbe na različite lokacije pre nego što su se trajno smestili u Beogradsku arenu.

Partizan je dominirao tokom cele utakmice, a posebno je treća četvrtina bila impresivna, sa apsolutnom nadmoći domaćih i vođstvom od 78:47. Navijači su uživali u sjajnoj igri svog tima i pružili im veliku podršku tokom celog meča.

Nakon ove pobede, Partizan ima u planu niz pripremnih utakmica, uključujući i meč protiv novog evroligaša Pariza. Takođe, očekuje ih uzbudljiv početak Evroligaške sezone, kao i start ABA lige protiv čačanskog Borca. Navijači s nestrpljenjem očekuju dalje uspehe njihovog omiljenog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading