APSOLUTNI HIT! Ovo su novi dresovi Partizana!

Autor:

Sport

13.09.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli predstavljaju nove dresove.

APSOLUTNI HIT! Ovo su novi dresovi Partizana!

Foto: KK Partizan

Košarkaški klub Partizan započeo je svoje učešće na NIS open Air turniru igrajući protiv atinskog AEK-a u hali 3 Beogradskog sajma. Osim same utakmice, veliku pažnju privukla je i promocija novih dresova crno-belih tima. Novi dresovi su izazvali interesovanje publike, sa tanjim štraftama u odnosu na prethodnu sezonu i uvođenjem ljubičaste linije sa strane. Ova promena u dizajnu dresova svakako je privukla pažnju navijača i ljubitelja košarke.

Sajam Beograd je bio ispunjen do poslednjeg mesta, stvarajući uzavrelu atmosferu tokom meča Partizana. Navijači su svojom podrškom doprineli stvaranju nezaboravnog doživljaja za sve prisutne. Uz podršku sa tribina, igrači su imali dodatni motiv da pruže svoj maksimum na terenu, što je rezultiralo uzbudljivim sportskim nadmetanjem.

Interesovanje za Partizanov nastup na NIS open Air turniru dodatno je podgrejano povratkom Bogdana Bogdanovića u opremi ovog kluba. Nakon perioda treniranja, Bogdanović je spreman da se ponovo takmiči u dresu Partizana, što je izazvalo veliko oduševljenje među navijačima.

Pored duela sa AEK-om, Partizan se takođe priprema za utakmicu protiv Pariza koja je na programu u nedelju u 21 čas. Očekuje se da će i ova utakmica privući veliku pažnju ljubitelja košarke, pružajući dodatnu priliku za uživanje u vrhunskom sportskom nadmetanju.

Navedeni događaji oko učešća Partizana na NIS open Air turniru obećavaju uzbudljiv sportski spektakl, dok promocija novih dresova i povratak Bogdana Bogdanovića dodatno pojačavaju interesovanje javnosti za dešavanja u okviru ovog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading