ZVEZDA IMALA ODLIČNU PROVERU U PIREJU: Tesan poraz crveno-belih od Olimpijakosa!

Autor:

Sport

10.09.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda se sprema za narednu sezonu.

ZVEZDA IMALA ODLIČNU PROVERU U PIREJU: Tesan poraz crveno-belih od Olimpijakosa!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz od ekipe Olimpijakosa rezultatom 87:83, u utakmici zatvorenog tipa u Pireju. Iako su igrali nekompletni, bez Miloša Teodosića i Nemanje Nedovića, najefikasniji kod beogradskih crveno-belih bili su Kodi Miler Mekintajer sa 18 i Jago Dos Santos sa 17 poena, dok je Džoel Bolomboj bio najbolji skakač utakmice sa 11 uhvaćenih lopti i 14 poena.

Duel u Pireju bio je pravi takmičarski, izuzetno čvrst i borben, a Beograđani su nakon izjednačene prve deonice (23:23), vodili na poluvremenu sa 38:35. Tokom tih 20 minuta je najefikasniji bio Mekintajer sa 12 koševa. Ekipa Janisa Sferopulosa je bila u prednosti i na kraju treće četvrtine (56:54), ali je onda popustila u neizvesnoj završnici i pretrpela je poraz.

Poraz u meču sa Olimpijakosom predstavljao je veliku korist za tim sa Malog Kalemegdana pred start sezone, predstavljajući svakako najjaču proveru do sada. Ekipa Crvene zvezde u sredu putuje pravo iz Atine u Moskvu na VTB Superkup gde je u četvrtak očekuje duel sa ekipom CSKA.

U sastavu Olimpijakosa istakli su se Mozes Rajt sa 25 poena i 10 skokova i Saša Vezenkov sa 24. Ovaj meč sigurno će ostaviti traga na ekipi Crvene zvezde, ali će im pružiti i važne lekcije i iskustvo pred naredne izazove u sezoni. S obzirom na borbeni duh i zalaganje koje su prikazali, navijači Crvene zvezde mogu biti ponosni na svoj tim i sa nestrpljenjem očekuju nove utakmice i nove pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading