ALARMANTNO U OLIMPIJAKOSU: Reprezentativac Srbije doživeo povredu! Evo šta to znači za Zvezdu!

Autor:

Sport

09.09.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za crveno-bele iz Pireja.

ALARMANTNO U OLIMPIJAKOSU: Reprezentativac Srbije doživeo povredu! Evo šta to znači za Zvezdu!

Foto: Starsport

Na današnjem treningu Olimpijakosa, srpski centar Nikola Milutinov doživeo je povredu desnog zgloba, te će biti podvrgnut medicinskim pregledima kako bi se utvrdio stepen povrede. Ova vest je saopštena iz crveno-belog KAE, a grčki mediji prenose da će Milutinov obaviti neophodne medicinske preglede kako bi se utvrdio stepen povrede. Podsećamo da je prošle sezone Milutinov pretrpeo frakturu leve noge, pa je svaka nova povreda ozbiljna briga za njega i klub.

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

Ovo direktno utiče na transfer Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu. Naime, tim iz Pireja želi da zadrži reprezentativca Srbije dok ima povređenih igrača, te je stoga odlučio da ga ne pozajmi timu sa Malog Kalemegdana barem još tri nedelje. Ova odluka izazvala je iznenađenje kod navijača, ali je razlog takvog postupka isključivo sportske prirode, a ne finansijske.

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Podsetimo,  pregovori za pozajmicu Petruševa već obavljeni, ali situacija je takva da će se realizovati tek nakon Superkupa Grčke, a razlog za to leži u sportskim ambicijama Olimpijakosa. Sada ostaje da vidimo kako će se ova situacija odraziti na Zvezdinu sezonu i na samog Filipa. Crveno-beli žele da zadrže Petruševa do Superkupa Grčke, koji se održava 28. i 29. septembra na Rodosu. Njihov cilj je da sa kompletnim timom osvoje ovaj trofej i uđu u novu sezonu spremni za izazove koji ih očekuju.

Biće zanimljivo videti kako će se odvijati situacija sa Petruševim i Crvenom zvezdom. Nema sumnja da bi srpski reprezentativac bio sjajno pojačanje za šampiona AdmiralBet ABA lige. On je već nosio crveno-beli dres u sezonu 2022/23, tako da mu je sredina i atmosfera i više nego poznata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading