ZVEZDA SE ISKUPILA ZA PORAZ OD CSKA: Crveno-beli na pogon Plavšića i Dobrića bolji od Lokomotive!

Autor:

Sport

13.09.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda došla do prve pobede u Rusiji.

ZVEZDA SE ISKUPILA ZA PORAZ OD CSKA: Crveno-beli na pogon Plavšića i Dobrića bolji od Lokomotive!

Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je uspela da ostvari pobedu u drugom meču VTB Superkupa protiv Lokomotive rezultatom 86:76. Ovom pobedom, crveno-beli su se plasirali u meč za treće mesto protiv poraženog iz duela Uniks – Zenit.

Zvezda je ovog puta mnogo bolje otvorila meč u odnosu na prvu utakmicu. Iako je Lokomotiva otvorila utakmicu serijom 7:0, crveno-beli su brzo anulirali početnu prednost i prešli u vođstvo. Dobrić i Plavšić su briljirali na početku, kumovali prednosti Zvezde od sedam poena posle prve deonice.

Lokomotiva je uspeo da se vrati u meč tokom druge četvrtine. Iako je Zvezda imala devet poena prednosti, loš šut za tri poena ih je sprečio da naprave dvocifrenu prednost, što su domaći iskoristili smanjivši prednost do poluvremena na samo dva poena. Igralo se u egalu do sredine treće četvrtine, a onda su Plavšić i Jago napravili seriju 8:0 Crvene zvezde posle koje gosti nisu ispuštali prednost.

Ključni deo utakmice dogodio se sredinom poslednje četvrtine kada je Zvezda vodila 74:67 i napravila seriju 6:0. Crveno-beli su tako ubeležili prvu i jedinu pobedu. Najefikasniji igrač Lokomotive bio je Bi-Džej Džonson sa 19 poena, dok je nekadašnji košarkaš Partizana, Patrik Miler, ubacio 16 poena. Za Crvenu zvezdu, najefikasniji su bili Plavšić sa 16 poena i Dobrić sa 20 poena.

Crvena zvezda je uspela da se izbori za treće mesto VTB Superkupa, a publika će imati priliku da uživa u još jednom meču crveno-belih na ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading