BOMBA! Marjanović u crno-belom dresu!

Autor:

Sport

12.09.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović pred novim transferom.

BOMBA! Marjanović u crno-belom dresu!

Foto: www.profimedia.rs

Boban Marjanović

Bivši reprezentativni centar Boban Marjanović, koji je proveo devet godina u NBA ligi, sada bi mogao da se vrati u Evropu. Prema informacijama koje prenosi Meridian sport, turski gigant Bešiktaš iskazao je interesovanje za popularnog Bobija. Ova vest je izazvala veliku pažnju ljubitelja košarke, posebno u Turskoj gde bi Bobijev dolazak bio dočekan s oduševljenjem.

Bešiktaš, čiji je trener srpski stručnjak Dušan Alimpijević, trenutno se takmiči u Evrokupu, a potencijalno dovođenje Bobana Marjanovića u njihove redove znatno bi ojačalo tim. Ovo bi predstavljalo značajan korak za turski klub, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Boban Marjanović je tokom svoje karijere igrao za nekoliko značajnih klubova, uključujući Hemofarm, Takovo, CSKA, Žalgiris, Nižnji Novgorod, Radnički Kragujevac, Megu, Crvenu zvezdu, kao i za nekoliko NBA timova poput San Antonija, Detroita, Los Anđeles Klipersa, Filadelfije, Dallasa i Hjustona. Njegovo iskustvo u najjačoj košarkaškoj ligi sveta svakako bi bilo od neprocenjive važnosti za Bešiktaš ukoliko dođe do realizacije ovog transfera.

Iako se čini da su pregovori još u ranoj fazi, odluka Bobana Marjanovića da se vrati u Evropu izaziva veliko interesovanje javnosti, a njegovo eventualno pridruživanje Bešiktašu bio bi korak koji bi mogao da značajno utiče na tok takmičenja u Evrokupu i turskom prvenstvu. S obzirom na Bobijevu visinu od 221 cm, njegovo prisustvo pod obručima bi sigurno donelo posebnu snagu i dominaciju u reketu, što bi za Bešiktaš bila velika prednost u borbi za uspeh u narednoj sezoni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading