ALEKSA OTIŠAO IZ PARTIZANA, A SAMO MU ZVEZDA BITNA: Bek Srbije zna prioritete

Autor:

Sport

12.09.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avramović spomenuo i Evroligu.

ALEKSA OTIŠAO IZ PARTIZANA, A SAMO MU ZVEZDA BITNA: Bek Srbije zna prioritete

Foto: Starsport

Doskorašnji košarkaš Partizana, Aleksa Avramović, brzo je osvojio srca navijača u dresu CSKA Moskva, iako je tek nedavno stigao u rusku prestonicu. Sa svega nekoliko minuta igre u pripremnim utakmicama, srpski reprezentativac je uspeo da se nametne kao novi lider tima i osvoji simpatije navijača, zahvaljujući svojoj zaraznoj energiji i maestralnom vođenju tima.

Sa 12 poena i osam asistencija, Avramović je brzo pokazao svoj kvalitet i doprinos ekipi, posebno na otvaranju VTB Superkupa gde je CSKA Moskva trijumfovala protiv Lokomotive rezultatom 105:95. Iako je istakao da je njihova odbrana oblast koju treba unaprediti, Avramović je bio ključni igrač u fantastičnom napadu.

Republika

Foto: Printscreen

Odševio Ruse: Aleksa Avramović

Sada, on se okrenuo narednom meču, koji će "armejci" danas odigrati protiv Crvene zvezde na VTB Kupu.

- Hvala navijačima. Veoma pozivni ljudi, fantastičan klub, fantastična organizacija, ljudi žele da ti pomognu. Prezadovoljan sam gradom, državom, svime - rekao je Avramović za Meridijan sport.

On se osvrnuo i na prethodnu utakmicu, ali i otkrio koliko mu naredna znači protiv do juče večitog rivala.

- Dobra utakmica, igrali smo protiv protivnika koji veoma dobro trči, izuzetni su u tranziciji, dali su nam dosta poena… Ali, mi smo igrali fantastičan napad, u odbrani moramo da se popravimo. Danas nas čeka evroligaška utakmica protiv Zvezde, moramo što bolje da se pripremimo i da pobedimo - zaključio je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading