ZVEZDA PALA U ZABORAV ZA LAZAREVIĆA! Zvanično je - Ovaj defanzivac je ponovo Panter!

Autor:

Sport

11.09.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato mesto za košarkaša.

ZVEZDA PALA U ZABORAV ZA LAZAREVIĆA! Zvanično je - Ovaj defanzivac je ponovo Panter!

Foto: Starsport

Stefan Lazarević protiv Žalgirisa

Klub iz Železnika je danas zvanično potvrdio dolazak Stefana Lazarevića kao novog igrača. Lazarević, koji ima 28 godina, igra na poziciji beka i krila, a prethodno je nosio dres Crvene zvezde.

FMP je u Lazareviću video kapitalno pojačanje za nadolazeće takmičenje na tri fronta. Ovaj domaći igrač je već dobro poznato lice navijačima, a klub ističe da je reč o velikom borcu na terenu. Takođe, Lazarević je prema mnogim ocenama jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji u Srbiji.

- FMP je potpisao još jedno kapitalno pojačanje za takmičenje na tri fronta. U pitanju je još jedan domaći igrač, dobro poznato lice, Stefan Lazarević. Njega izvesno nije potrebno posebno predstavljati. Veliki borac na terenu, a po mnogim ocenama jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji koje Srbija ima. Lazarević je punu afirmaciju na seniorskom nivou dobio upravo u dresu "Pantera" - navodi se na sajtu kluba.

Foto: Strasport

Defanzivac: Stefan Lazarević

Stefan Lazarević je već bio član FMP-a u dva navrata, od 2014. do 2017. godine, kao i od 2018. do 2021. godine. Sada se vraća na dobro poznato mesto sa veoma značajnim evroligaškim iskustvom, što će biti od velike koristi za mladu ekipu "Pantera".

Ove godine, FMP će se takmičiti u FIBA Ligi šampiona u grupi sa Mursijom, Peristerijem i Manisom. Ovo takmičenje predstavlja izazov za klub, posebno jer će se prvi put u istoriji suočiti sa njegovim zahtevima.

- Lazarević se sada vraća na dobro poznato mesto sa zavidnim evroligaškim iskustvo koje će biti od velikog značaja za mladu ekipu "Pantera", koja će se suočiti po prvi put u istoriji kluba sa izazovom koji nosi takmičenje u FIBA Ligi šampiona - saopštio je klub iz Železnika.

Prvo kolo ABA lige zakazano je za 22. septembar, kada će FMP igrati protiv Cedevita Olimpije. Očekuje se da Lazarevićev dolazak dodatno ojača tim za predstojeće izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading