ZVEZDA BEZ TROJICE KOŠARKAŠA: Evo na koga Sferopulos ne može da računa

Autor:

Sport

11.09.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuju teški izazovi u nastavku priprema za novu sezonu.

ZVEZDA BEZ TROJICE KOŠARKAŠA: Evo na koga Sferopulos ne može da računa

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos suočava se sa izazovima pred početak nove sezone, kako bi ekipa bila što spremnija za nadolazeće izazove, pre svega u Evroligi. Međutim, predstojeći turnir u Moskvi, VTB Superkup, neće biti lak zadatak za crveno-bele, s obzirom na odsustvo trojice bitnih košarkaša - Miloša Teodosića, Rokasa Gedraitisa i Džoela Bolomboja. Njihovo odsustvo će svakako ostaviti veliku prazninu u timu, ali će pružiti priliku drugim igračima da pokažu svoje kvalitete i doprinesu timskom uspehu.

Crvena zvezda se nalazi u poslednjoj fazi priprema pred početak nove sezone, a očekuje se da će ekipa pokazati značajan napredak u odnosu na prethodnu sezonu. Turnir u Moskvi će biti odlična prilika da se testira trenutna forma tima i da se identifikuju oblasti koje zahtevaju dodatni rad. Utakmica protiv Lokomotive u četvrtak od 19 časova će biti prilika da se vidi kako ekipa funkcioniše u takmičarskom okruženju i da se steknu korisne informacije za dalji rad.

Za razliku od prethodnih pripremnih mečeva, utakmica Crvene zvezde na VTB Superkupu će biti dostupna publici putem TV prenosa na kanalima Arene sport. Ovo će pružiti navijačima priliku da prate nastupe svog omiljenog tima i da budu u toku sa dešavanjima na turniru. S obzirom na veliki interes javnosti za košarku, TV prenos će omogućiti široku pokrivenost događaja i dodatno podići uzbuđenje pred početak nove sezone.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading