BIO JE TOLIKO IRITANTAN! Panter nikad iskreniji o GROBARIMA - Sve ih znam!

Autor:

Sport

10.09.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je veliki uticaj na Partizan.

BIO JE TOLIKO IRITANTAN! Panter nikad iskreniji o GROBARIMA - Sve ih znam!

Foto: Starsport

Ovog leta, Partizan je odlučio da potpuno renovira svoj tim, a svi igrači osim Balše Koprivice su napustili ekipu. Međutim, jedan od najtežih odlazaka za navijače bio je odlazak Kevina Pantera, jednog od najboljih stranaca koji je ikada igrao za crno-bele.

Panter je ovog leta zvanično prešao u Barselonu, ostvarivši tako svoju želju koja datira još od prethodne sezone. U 31. godini života, ovaj sjajni šuter je dobio angažman karijere i uprkos snu o NBA ligi, ostaće upamćen kao jedan od najboljih igrača na Starom kontinentu u poslednjih nekoliko godina.

U izjavi za klupski sajt, Kevin Panter je govorio o svom odnosu sa nekadašnjim rivalima sa kojima će sada deliti istu stranu terena. Istakao je da poznaje praktično sve njih, kao što su Satoranski i Laprovitola, sa kojima je imao dobar odnos još od prvog puta kada je došao.

Foto: Starsport

Kevin Panter i ostala ekipa Partizana

- Evo, znam praktično sve njih. Kao što je Satoranski, koji je morao da me čuva. Bio je toliko iritantan dok je to radio. Tako da smo imali stvarno dobar odnos još od prvog puta kada sam došao. Isto važi i za Laprovitolu. Morao sam da ga čuvam, tako da smo imali nešto o čemu da razgovaramo kada sam došao. Razumeo sam ih, i oni su razumeli mene - dodao je Panter.

 

Takođe, pomenuo je i Jana Veselog, koji je radio sa Željkom Obradovićem u Fenerbahčeu, ističući da su imali neku vrstu veze zbog njihovog zajedničkog iskustva.

- Čak je i Jan Veseli igrao za Željka Obradovića, i ja sam igrao za Obradovića, tako da smo imali neku vrstu veze, jer svaki put kada je igrao "pick and roll", čuvao je mene - izjavio je Kevin Panter.

 

Panter je već pokazao svoje kvalitete u dresu Barselone, odigravši nekoliko mečeva na pripremama. U jednom od mečeva, ubacio je deset poena protiv Pekinga, nagoveštavajući da će biti značajan igrač za svoj novi tim.

Ovaj prelazak Kevina Pantera u Barselonu definitivno će ostaviti veliki uticaj na Partizan, ali i na evropsku košarku, s obzirom na njegovu izuzetnu karijeru i kvalitete koje poseduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading