VIDIM DA ME NEKI NISU RAZUMELI! Oglasio se Pešić nakon informacija da nije više selektor!

Autor:

Sport

10.09.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni koji će ubuduće voditi KSS, treba da znaju da između ostalog moraju da traže i novog trenera - jasan je Kari.

VIDIM DA ME NEKI NISU RAZUMELI! Oglasio se Pešić nakon informacija da nije više selektor!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Svetislav Pešić, dugogodišnji košarkaški stručnjak, nedavno je potvrdio da više neće obavljati ulogu selektora srpske košarkaške reprezentacije. Ova vest je izazvala iznenađenje među ljubiteljima košarke širom zemlje, jer je Pešić uživao veliko poštovanje zbog svog doprinosa nacionalnom timu. On je istakao da je već pre Pariza najavio da bi neko drugi trebalo da nastavi tamo gde je on stao.

- Predsednik KSS-a Predrag Danilović podneo je ostavku. Kako sam razumeo, uradio je to da bi omogućio novom rukovodstvu saveza da na početku novog olimpijskog ciklusa formira novi stručni štab i ciljeve. Što se mene lično tiče, još pre Pariza saopštio sam da neko drugi treba da nastavi ono što sam započeo - rekao je Kari za Politiku i nastavio:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Svetislav Pešić

– Pošto vidim da me neki nisu dobro čuli, sada im poručujem, da odgovorni, oni koji će ubuduće voditi KSS, treba da znaju da između ostalog moraju da traže i novog trenera. Ja ću, naravno, uvek biti na raspolaganju srpskoj košarci, ali ću se okrenuti nekim drugim ciljevima i projektima za koje nisam imao vremena zato što sam 24 časa dnevno bio u službi nacionalnog tima Srbije - poručio je Pešić.

Ostaje da se vidi ko će zauzeti mesto Pešića i da li će novi selektor uspeti da nastavi sa uspesima koje je postigao legendarni srpski trener. Svakako, Pešić će ostati upamćen po značajnim uspesima sa reprezentacijom Srbije i Jugoslavije, ostavljajući dubok trag u istoriji srpske košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading