PRVO OBRAĆANJE KSS POSLE INFORMACIJE DA KARI VIŠE NIJE SELEKTOR: Jedan detalj je posebno bitan!

Autor:

Sport

10.09.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je šokirala vest da Pešić nije više na klupi Srbije.

PRVO OBRAĆANJE KSS POSLE INFORMACIJE DA KARI VIŠE NIJE SELEKTOR: Jedan detalj je posebno bitan!

Foto: Starsport

Nedavno je objavljena vest da Svetislav Pešić više neće biti selektor reprezentacije Srbije. Iako je javnost očekivala da će se o njegovoj budućnosti razgovarati tek nakon izbora novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije, Pešiću je istekao ugovor nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

Nakon ovoga Košarkaški savez Srbije izdao je sapštenje na svom zvaničnom sajtu o specijalnom predavanju selektora i ni reč o smeni Karija. 

- Udruženje košarkaških trenera Srbije će u saradnji sa selektorom Svetislavom Pešićem organizovati specijalno predavanje za sve članove pred početak svih liga. Održavanje ovog predavanja predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za sve trenere, jer će imati priliku da uče od jednog od najvećih stratega u istoriji naše košarke.

- Seminar će se održati 21. septembra 2024. sa početkom u 12.00 časova u dvorani „Master“ u Zemunu. Prijave za sve prisutne članove Udruženja počeće od 10.00 časova.

Foto: Tanjug/ SAVA RADOVANOVIĆ

Svetislav Pešić

- Ovo će biti obavezan seminar za sve trenere, u organizaciji Udruženja  trenera, pa u UKTS veruju da će sala biti prepuna kako bi zajedno slušali i učili od najboljeg. Takođe, UKTS želi da izrazi posebnu zahvalnost selektoru Pešiću za sve što je učinio za naš sport i u tom duhu planira da mu dodeli specijalnu nagradu pre početka predavanja pod nazivom “Specijalna nagrada za izuzetna dostignuća u trenerskoj karijeri”.

- S obzirom na to da je selektor Pešić već dobitnik „Nagrade za životno delo“ UKTS, naša trenerska organizacija želi da ova nova nagrada bude jedinstvena i simbolična, ističući njegove najnovije uspehe, uključujući osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

- Svi treneri koji još nisu izmirili svoje obaveze i izvršili licenciranje, imaće priliku da to učine pred početak seminara u dvorani „Master“ - stoji u saopštenju KSS.

Detalj koji je privukao pažnju što još uvek stoji "selektor Pešić", pa da li je ovo ipak još jedna farsa ili će Kari stvarno napustiti klupu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading