POVREDE KOBNE PO ZVEZDU: Sferopulos ostaje bez važnog košarkaša

Autor:

Sport

10.09.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U domovini trenera crveno-belih otkrili šta se desilo.

POVREDE KOBNE PO ZVEZDU: Sferopulos ostaje bez važnog košarkaša

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda praktično je bio završio dovođenje Filipa Petruševa, a onda su Grci počeli da komplikuju sve. Odugovlačio je Olimpijakos da pošalje reprezentativca Srbije na Mali Kalemegdan, a kako pišu u domovini trenera crveno-belih, Janis Sferopulos će po svemu sudeći i definitivno ostati uskraćen za pomoć srpskog centra.

Naime, grčki klub Olimpijakos doneo je odluku da zadrži ovog talentovanog reprezentativca Srbije. Razlog ovoj odluci leži u katastrofalnoj situaciji sa povredama centara u timu, gde se oporavak Mustafe Fala ne odvija željenom brzinom, dok je Nikola Milutinov nedavno zadobio povredu koja će ga udaljiti sa terena bar dva meseca. Kao rezultat toga, Petrušev će ostati u Pireju bar do Nove godine.

Republika

Foto: X/Olympiacos_BC

I dalje u Atini: Filip Petrušev

Odluka Olimpijakosa da zadrži Filipa Petruševa predstavlja neočekivan preokret koji će uticati na dinamiku transfer tržišta u narednom periodu, dok će Crvena zvezda aktivno tragati za rešenjem koje će ojačati njihovu ekipu u borbi za sportske uspehe.

Ova vest izazvala je različite reakcije među navijačima Crvene zvezde, koji su iskazali razočaranje što Petrušev neće odmah pojačati njihov tim. Sa druge strane, stručni štab kluba ostaje fokusiran na identifikaciju najboljih opcija na tržištu i donošenje odluke koja će najviše doprineti sportskim ciljevima kluba.

S obzirom na aktuelnu situaciju, za očekivati je da će se Crvena zvezda se okrenuti tržištu u potrazi za novim centrom, s obzirom na to da su planovi za dovođenje Filipa Petruševa trenutno odloženi. Klub će pažljivo razmotriti opcije kako bi pronašao odgovarajuću četvorku koja će pojačati ekipu.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading