BRAĆA GRCI ZAVLAČE ZVEZDU ZA PETRUŠEVA: Evo kada najranije stiže u Beograd i koja utakmica bi mogla da mu bude prva

Autor:

Sport

09.09.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakva odluka nema nikakve veze sa novcem.

BRAĆA GRCI ZAVLAČE ZVEZDU ZA PETRUŠEVA: Evo kada najranije stiže u Beograd i koja utakmica bi mogla da mu bude prva

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Filip Petrušev bio je već viđen u Crvenoj zvezdi, a onda su Grci počeli da zatežu realizaciju dogovora o pozajmici iz OlimpijakosaNaime, Crvena zvezda je želela da pozajmi Petruševa Olimpijakosu, ali se to još uvek nije realizovalo. Razlog za ovakav rasplet događaja krije se u činjenici da Petrušev neće biti dostupan Crvenoj zvezdi do početka nove sezone.

Prema grčkom izvoru SDNA, Olimpijakos želi da zadrži Filipa Petruševa u timu dok ima povređenih igrača, te je stoga odlučio da ga ne pozajmi Crvenoj zvezdi barem još tri nedelje. Ova odluka izazvala je iznenađenje kod navijača, ali je razlog takvog postupka isključivo sportske prirode, a ne finansijske.

Iako su pregovori za pozajmicu Filipa Petruševa već obavljeni, situacija je takva da će se realizovati tek nakon Superkupa Grčke, a razlog za to leži u sportskim ambicijama Olimpijakosa. Sada ostaje da vidimo kako će se ova situacija odraziti na Zvezdinu sezonu i na samog Filipa Petruševa. Naime, Olimpijakos planira da zadrži Filipa Petruševa u timu do Superkupa Grčke, koji se održava 28. i 29. septembra na Rodosu. Njihov cilj je da sa kompletnim timom osvoje ovaj trofej i uđu u novu sezonu spremni za izazove koji ih očekuju.

Republika

Foto: Starsport

Sunarodnici mu prave problem: Janis Sferopulos

 

S druge strane, Zvezda je započela sezonu još 22. avgusta pod palicom trenera Janisa Sferopulosa, a prema pisanju SDNA, Filip Petrušev bi mogao da debituje za Zvezdu već u prvom kolu Evrolige 4. oktobra, kada ekipa gostuje u Parizu. Ovo bi moglo da predstavlja značajan momenat za mladog košarkaša i za sam tim.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading