ŽOCOV PRVOTIMAC ISKLJUČEN! Haos na meču juniora - Sudija izvukao deblji kraj!

Autor:

Sport

09.09.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi skandal.

ŽOCOV PRVOTIMAC ISKLJUČEN! Haos na meču juniora - Sudija izvukao deblji kraj!

Foto: Instagram/Printscreen/_dimitrijevic_27

Aleksa Dimitrijević

Juniori Partizana su ostvarili pobedu nad ekipom Mladosti Veb rezultatom 73:66, ali ovaj trijumf nije prošao bez velike drame i incidenata na terenu. Naime, tokom meča je došlo do oštrog sukoba između igrača, a jedan od najzapaženijih trenutaka bio je isključenje mlade nade prvog tima crno-belih, Aleksa Dimitrijevića.

Dimitrijević, koji nije otputovao u Italiju sa ostatkom ekipe, pridružio se juniorima kako bi im pružio podršku. Međutim, umesto očekivane podrške, došlo je do incidenta u kom je mladi košarkaš bio isključen zbog nesportskog ponašanja. Nakon isključenja, on je napustio teren i pridružio se mlađim navijačima, što je dodatno uznemirilo situaciju.

Utakmica je bila obeležena oštrim faulovima i tenzijom među igračima, a vrhunac sukoba desio se kada je Dimitrijević bio žrtva nesportske lične greške, nakon čega je došlo do sukoba sa sudijom. Njegovi roditelji su takođe reagovali na ovaj incident, pri čemu je majka pružila podršku sinu na veoma oštar način, dok je otac, kako se navodi, slučajno gurnuo sudiju ramenom.

Nakon ovih incidenata, sudije su reagovale i odlučile da pošalju i igrače i roditelje na tribine, čime je situacija na terenu konačno smirena. Partizan je ipak uspeo da zadrži koncentraciju i da ostvari pobedu, dok su navijači bili ključni u pružanju podrške ekipi tokom ovako turbulentnog meča.

Ova utakmica je definitivno ostavila dubok trag, kako zbog sportskih dešavanja na terenu, tako i zbog izuzetno neobičnih incidenata i reakcija koje su usledile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading