STIG'O SI NA SEDMI SPRAT! Bogdanović zapalio mreže - Odvrnuo muziku DO DASKE, pa se opustio! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.09.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro mu stoji ova uloga.

STIG'O SI NA SEDMI SPRAT! Bogdanović zapalio mreže - Odvrnuo muziku DO DASKE, pa se opustio! (VIDEO)

Foto: Srđan Januš

Bogdan Bogdanović

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, trenutno koristi vreme nakon Olimpijskih igara u Parizu da se odmori i pripremi za nadolazeću sezonu sa Atlantom. Međutim, on je takođe odlučio da iskoristi svoje slobodno vreme za uživanje u drugim sportovima, što je podelio i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Na jednom od svojih postova, Bogdanović je objavio video snimak na kome se može videti kako umesto na košarkaškom terenu, on uživa u vaterpolu, jednom od najpopularnijih sportova u Srbiji. U videu se vidi kako sa zavidne udaljenosti precizno šutira ka improvizovanom golu, a sve to prati njegov komentar.

- Pod prečku - napisao je Bogdanović na voj storiju.

Očigledno je da se Bogdan dobro snašao u ulozi vaterpoliste, pokazavši i svoje veštine van terena košarke.

Ovaj neobičan potez kapitena Orlova izazvao je pažnju javnosti i pokazao njegovu raznolikost i ljubav prema sportu. Pored toga, ovakve aktivnosti van glavnog sporta kojim se bavi, pokazuju i njegovu sposobnost da se prilagodi različitim sportskim izazovima i uživa u različitim formama fizičke aktivnosti.

Bogdanovićev video u ulozi vaterpoliste definitivno je izazvao simpatije kod mnogih, a dok navijači nestrpljivo iščekuju njegov povratak na košarkaški teren, on uživa u letnjim radostima i pokazuje svoju spretnost i talent i van granica svoje primarne sportske discipline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading