GOVORILO SE O NJEGOVOM PRELASKU U PARTIZAN! Moneke OTKRIO pravu istinu!

Autor:

Sport

31.08.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo spekulacija vodilo se oko transfera košarkaša Baskonije.

GOVORILO SE O NJEGOVOM PRELASKU U PARTIZAN! Moneke OTKRIO pravu istinu!

Foto: printscreen Euroleague

Iako se više puta dovodio "u vezu" sa Partizanom, Čima Moneke je odlučio da nastavi karijeru u Baskoniji. Sjajni krilni igrač demantovao je da su uopšte postojali kontakti sa klubom iz Humske.

- Bio sam na odmoru kada sam dobio lažne vesti o sebi. Ono što me je razočaralo su privatne stvari o meni koje su ljudi širili, a nisu bile istinite. To me je naljutilo. Znao sam da neću odlaziti iz Baskonije i da ću se vratiti posle odmora - rekao je Moneke za "Noticias de Alava".

Sa Baskonijom ima ugovor na još ovu sezonu.

- Nikada nisam ni bio blizu odlaska iz Baskonije i nisam imao direktnog kontakta ni sa jednom ekipom - rekao je Moneke.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Savić

Njegove izjave se poklapaju sa onime što su izjavili čelnici Partizana. Naime, sportski direktor crno-belih Zoran Savić je otkrio da zaista nije bilo direktnog kontakta sa Monekeom već da je kontaktirana Baskonija, koja nije želela da ga se odrekne. Klub iz Vitorije je postavio izuzetno visoko obeštećenje u iznosu od 1.500.000 što Partizan nije imao da izdvoji za jednog igrača.

- On je igrač pod ugovorom, osnovno pravilo je da ne pričate sa igračem koji ima ugovor. Kontaktirali smo klub. Predsednika Baskonije znam decenijama. Pitao sam ga da li je zainteresovan za taj posao. Rekao je da nije i tu se u suštini završilo sve. Imao sam i drugi razgovor posle mesec dana gde sam izneo novu pobedu, on je ponovo poručio da Monekea vidi u Baskoniji i to je bilo to. Igrački je neko o kome smo razmišljali, ali smo razgovarali samo sa klubom. Nešto slično je bilo i sa Hapoelom koji je mene zvao da se raspita o Kaboklu. Takav je red - istakao je Savić za Mozzart sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading