OD SVIH VELIKANA NJEGA SAM ZABORAVIO! Aco Petrović priznao da je napravio OGROMNU grešku!

Autor:

Sport

07.09.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draženov brat se izvinio legendarnom košarkašu!

OD SVIH VELIKANA NJEGA SAM ZABORAVIO! Aco Petrović priznao da je napravio OGROMNU grešku!

Foto: Profimedia

U četvrtak je u Zagrebu održana veličanstvena košarkaška utakmica posvećena legendarnom Draženu Petroviću, a tribine su bile ispunjene brojnim sadašnjim i bivšim velikanima svetskog košarkaškog sporta. Međutim, jedno ime je nedostajalo - Dejan Bodiroga. Nakon meča, Aco Petrović je javno uputio izvinjenje Bodirogi, što je privuklo pažnju javnosti.

- Da mogu vratiti film i uzeti ponovo mikrofon u ruke, dodao bih dve rečenice. Spomenuo Draženove trenere koji više nisu s nama, a bili su važni za Draženovu karijeru: Novosel, Ćosić, Ivković, Skansi, Fič i Dejli. I zaboravih među velikanima spomenuti Bodirogu! Ogromna greška - poručio je Petrović.

 

 

Glavni događaj večeri bio je duel između reprezentacije Hrvatske i tima stranaca, koji je sa klupe predvodio legendarni Željko Obradović. Svoj doprinos su dali sjajni bivši i sadašnji košarkaši, kako na terenu, tako i van njega.

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Nedostatak Dejana Bodiroge nije prošao neprimećeno, a posebno je zanimljivo to što ga Aco Petrović nije spomenuo tokom svog govora. Ova situacija izazvala je različite reakcije, a sam Petrović je kasnije javno izrazio žaljenje zbog ovog propusta i uputio izvinjenje legendi srpske košarke.

Ovaj događaj je još jednom pokazao koliko je Dražen Petrović ostavio traga u svetu košarke, okupivši veliki broj poštovaoca i aktera ovog sporta, ali je istovremeno podsetio i na važnost poštovanja prema svim legendama i velikanima košarke, kao što je i sam Bodiroga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading