DOLAZI DONČIĆ, ČEKA SE POTVRDA JOKIĆA: Sprema se spektakl u domu Dražena Petrovića!

Autor:

Sport

30.08.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast.

DOLAZI DONČIĆ, ČEKA SE POTVRDA JOKIĆA: Sprema se spektakl u domu Dražena Petrovića!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Ostalo je samo nekoliko dana do 5. septembra kada će se u zagrebačkoj Areni odigrati jedinstveni košarkaški spektakl – utakmica između Hrvatske i tima "Team Dražen", koji će okupiti velika imena evropske košarke. Ovaj meč je središnji deo dvodnevnog događaja u čast Draženu Petroviću povodom 60. godišnjice njegovog rođenja.

Foto: printscreen twitter

Dražen Petrović

Aco Petrović je za jutarnji.hr potvrdio dolazak nekoliko igrača, među kojima se ističu Goran Dragić, koji se vraća iz penzije, i Luka Dončić. Takođe, tu su i NBA igrači Bojan Bogdanović, Dario Šarić i Ivica Zubac, kao i nekoliko igrača iz Real Madrida, među kojima su Alberto Hereros, Alfonso Rejes i Mario Hezonja.

- Luka Dončić će biti prisutan. Goran Dragić će biti prisutan. Naši trojica NBA igrača, Bojan Bogdanović, Dario Šarić i Ivica Zubac, takođe će biti tu. Još uvek čekamo potvrdu o dolasku Nikole Jokića - rekao je Aco Petrović.

Iako je bilo najava da bi se Nikola Jokić mogao pridružiti timu, njegovo prisustvo još uvek nije potvrđeno, ostavljajući malo misterije uoči ovog spektakularnog događaja. Osim navedenih imena, među prisutnima će biti i značajne ličnosti iz sveta košarke poput Matijasa Lesora iz Panatinaikosa, Tornike Šengelije iz Virtus Bolonje, Šejna Larkina iz Anadolu Efesa i drugih.

- Alberto Hereros i Alfonso Rejes, kao i trojica igrača trenutnog tima. Mario Hezonja će igrati za Hrvatsku, a Valter Tavares i Džanan Musa će igrati za Tim Dražen - naveo je Aco Petrović govoreći o "Los Blancos". „Fakundo Kampaco je trebao biti prisutan, ali njegova supruga je u visokom stadijumu trudnoće i morao je da propusti utakmicu - naveo Dražemov brat.

Foto: Starsport

Aco Petrović

Petrović ističe značaj poštovanja sećanja na svog brata kroz ozbiljan prijateljsmeč. Takođe, napominje da će prisustvo velikih imena košarke poput Nikosa Galisa, Panajotisa Janakisa, Rišara Dakurija i Dorona Jamčija dodatno uveličati ovaj događaj.

- Biće još velikih igrača kao što su Matijas Lesor iz Panatinaikosa, Tornike Šengelija iz Virtus Bolonje, Šejn Larkin iz Anadolu Efesa, Dišon Pjer iz Fenerbahčea, Vanja Marinković iz Partizana, Nenad Dimitrijević iz Olimpije iz Milana, Marselinjo Uertas iz Tenerifa i Jaka Blažič iz Cedevite Olimpije - dodao je i nastavio:

- Zamolio sam Željka Obradovića i Nevena Spahiju, koji će predvoditi Tim Dražen zajedno sa našim trenerom Josipom Cesarom, da naprave ozbiljnu i konkurentnu utakmicu - naglasio je Aco Petrović značaj poštovanja sećanja na svog brata kroz ozbiljan prijateljski meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading