OVO JE ZA PIKSIJA NAJVEĆI PORAZ: Navijači zvižducima ispratili Stojkovića u tunel na poluvremenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki bojkot prema selektoru!

OVO JE ZA PIKSIJA NAJVEĆI PORAZ: Navijači zvižducima ispratili Stojkovića u tunel na poluvremenu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno igra protiv Španije u ovkiru A divizije Lige nacije na stadionu "Rajko Mitić". Naš nacionalni tim je pokazao veliku hrabrost i odlično parirao prvaku Evropu, a na poluvremenu je bilo 0:0, a Luka Jović je imao promašaj karijere pred kraj prvog dela.

Nakon kraha na Evropskom prvenstvu, šuškalo se da će selektor Dragan Stojković otići sa klupe Srbije. Ipak, Piksi je preživeo i ostao, ali večeras je doživeo surovu realnost. Naime, dok je spiker govorio imena igrača, navijači su aplaudirali, dok je Stojković dobio velike zvižduke na najvećem srpskom stadionu gde je ostavrio velike uspehe. Ovim su mu pokazali da se nastavlja bojkot prema rođenom Nišliji.

Ovde se nije završilo, pošto su navijači selektor Stojkovića izviždali i na prvog dela pri odlasku u tunel. Ovo je definitivno veliki poraz za Piksija kojem su svi pokazali da ga bojkutuju i da mu je vreme da napusti klupu Sribje i da je na njegovo mesto dođe neko ko će napraviti bolje rezultate. 

Podsetimo, Iako je rezultat meča na kraju bio nerešen, promašaj Jovića će ostati kao jedan od najupečatljivijih momenata utakmice. Srbija je pokazala da može da se nosi sa jakim protivnicima, a i pored promašaja, Orlovi su ostavili pozitivan utisak na svoje navijače. Biće zanimljivo videti kako će se završiti ovaj susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading