ŠTA ĆE REĆI DELIJE I GROBARI? Evroliga se OGLASILA! Sjajne VESTI za Zvezdu i Partizan!

Autor:

Sport

21.08.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak koji je melem za oči.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE I GROBARI? Evroliga se OGLASILA! Sjajne VESTI za Zvezdu i Partizan!

Foto: Starsport

Početak nove evroligaške sezone je sve bliži, a srpski košarkaški klubovi se spremaju da se ponovo takmiče na najvišem nivou.

Crvena zvezda i Partizan će predstavljati Srbiju u najelitnijem evropskom klupskom rangu, pa se očekuje velika podrška delija i grobara kada budu igrali na domaćem terenu.

Sjajna informacija je da se "Beogradska arena" našla se na vrhu liste hala sa najvećim kapacitetima. Sa impresivnih 20.200 mesta, najveća dvorana na Balkanu će pružiti nezaboravno iskustvo svim navijačima koji budu prisustvovali utakmicama Crvene zvezde i Partizana. Ova činjenica jasno pokazuje koliko je košarka popularna u Srbiji i koliko su strastveni navijači večitih rivala.

 

 

Pored "Beogradske arene", na listi hala sa najvećim kapacitetima nalazi se dom košarkaša Pantinaikosa, čuvena "OAKA arena" sa 18.800 mesta, kao i "Buesa arena" sa 15.544 sedišta.

Zanimljivo je da su i dvorane "Žalgirio arena" u kojoj igra Žalgiris i "Sinan Erden" dom košarkaša Efesa, uspele da se nađu u top 5, pokazujući globalnu popularnost košarke i značaj evroligaškog takmičenja.

Sezona u Evroligi počinje 3. oktobra, Partizan na premijeri gostuje Baskoniji u Vitoriji, dok Crvena zvezda ide u Pariz, na megdan debitantu u ovom takmičenju.

Podsetimo, najtrofejniji srpski klubovi prošle sezone nisu uspeli da se domognu Top 8 i plej-ina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading