ŠAKILU O'NILU BLOKIRALA KARTICA PRI VELIKOJ KUPOVINI! Evo kako je rešio problem! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.09.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, Šakilovo trošenje u Volmartu na kraju je bilo uzaludno.

ŠAKILU O'NILU BLOKIRALA KARTICA PRI VELIKOJ KUPOVINI! Evo kako je rešio problem! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Šakil O`Nil i Vlade Divac

Legendarni košarkaš Šakil O' Nil nedavno je gostovao u emisiji "The Late Late Show" gde je podelio zanimljivu anegdotu iz svoje igračke karijere. Ovaj događaj se odnosio na period kada je 2008. godine prešao iz Majamija u Finiks, a vezan je za neobičnu situaciju koju je doživeo prilikom kupovine opreme za svoj novi stan.

O' Nil je ispričao kako je, nakon što je stigao u Finiks, dobio stan koji nije bio opremljen, te je odlučio da odmah reši tu situaciju. Međutim, njegova impulzivna kupovina opreme za dom dovela je do toga da mu je kreditna kartica blokirana. Naime, Šakil je u Volmartu potrošio čak 70.000 dolara na televizore, štampače, laptopove, posteljinu, peškire, donji veš, majice i ostalu opremu za stan. Kada je pokušao da plati, njegova kartica je bila odbijena, što ga je iznenadilo i zabrinulo.

- 70.000 dolara. Ja sam tip koji nema strpljenja. Dakle, kada stignem u Finiks, imaju stan za mene. Nema ničega u njemu. Dva ili tri ujutru, moram da idem da kupim četiri ili pet televizora, moram da kupim štampače, laptopove. Moram da kupim posteljinu, peškire, donji veš, majice. Tako da je na kraju bilo 70.000 dolara i stavim svoju kreditnu karticu i ona je odbijena. Tako da sam je izvukao - rekao je O' Nil, a onda nastavio:

 

 

- Ponovo sam je stavio i ponovo je bila odbijena. Tako da sada kažem "pa, znam da nisam bankrotirao". Tako da sam rekao, "U redu, vratiću se" i onda me sigurnost banke pozvala,  "Hej Šek, neko je ukrao tvoju kreditnu karticu i potrošio 70.000 dolara u Volmartu". Rekao sam,  "Ne, to sam bio ja."


Nažalost, Šakilovo trošenje u Volmartu na kraju je bilo uzaludno jer je proveo samo dve sezone sa Sanse, napustivši tim 2009. godine. Ipak, ova anegdota izazvala je mnogo smeha i pokazala neobičan i zabavan aspekt života slavnih sportista van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading