MIŠKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO JAKO VAŽNU VEST! Evo gde srpski reprezentativac nastavlja svoju karijeru! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj potez kluba predstavlja važan korak u karijeri košarkaša.

MIŠKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO JAKO VAŽNU VEST! Evo gde srpski reprezentativac nastavlja svoju karijeru! (FOTO)

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Nakon uspešne sezone 2024/25, koja je bila prekretnica u karijeri Nikole Jovića, Majami Hit je odlučio da zadrži srpskog reprezentativca još godinu dana. Ova vest je potvrdila i Jovićeva menadžer Miško Ražnatović, ističući da će Jović ostati u timu do 2026. godine, što će biti poslednja godina njegovog ugovora.

Tokom prethodne sezone, Jović je pokazao svoj talenat i doprineo uspesima Majami Hita. Sa 61 nastupom u NBA ligi, prosečno je beležio 7,7 poena po utakmici, što je privuklo pažnju kako navijača, tako i uprave kluba.


Majami Hit je imao opciju da odluči da li će zadržati Jovića još godinu dana, nakon čega su doneli konačnu odluku da produže saradnju sa talentovanim srpskim košarkašem. Ova odluka predstavlja jasnu potvrdu poverenja kluba u Jovića i njegov potencijal.

- Majami je izabrao opciju za ugovor Nikole Jovića za sezonu 2025/26! To će biti njegova četvrta i poslednja godina njegovog ugovora - napisao je Miško na društvenoj mreži "X".

 

 


Sa produženim ugovorom, Nikola Jović ima priliku da nastavi da se razvija i doprinosi uspesima Majami Hita u sezoni 2025/26. Njegova uloga u timu će sigurno biti od velikog značaja, a očekivanja navijača i uprave kluba su visoka.

Ovaj potez kluba predstavlja važan korak u karijeri Nikole Jovića, pružajući mu sigurnost i priliku da nastavi da gradi svoj put ka vrhuncu košarkaške karijere. Sa podrškom kluba i svojim dosadašnjim uspesima, Jović ima sve preduslove da nastavi da ostavlja trag u NBA ligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading