PLAVŠIĆU SE OSTVARIO NAJVEĆI SAN! Ovo je želeo od malih nogu! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvijači su presrećni.

PLAVŠIĆU SE OSTVARIO NAJVEĆI SAN! Ovo je želeo od malih nogu! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda nedavno je predstavio tim za narednu takmičarsku sezonu, a velika pažnja je usmerena na pojačanja koja su stigla. Ognjen Dobrić, Kori Mekintajer i Nikola Kalinić samo su neka od imena koja su se pridružila crveno-belom timu, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Klub je takođe uspeo da dovede doskorašnjeg centra Mege, Uroša Plavšića, koji je već na predstavljanju pokazao svoju motivaciju i posvećenost klubu. Njegova fotografija iz detinjstva u dresu Zvezde izazvala je oduševljenje navijača i postala je predmet velike pažnje na društvenim mrežama.

Uroš Plavšić, doskorašnji centar Mege, postao je deo tima Crvene zvezde, te će svojim iskustvom i kvalitetom značajno doprineti timu u narednoj sezoni. Plavšić je imao izuzetno uspešnu sezonu iza sebe, zbog čega je zaslužio poziv u reprezentaciju Srbije za Olimpijske igre u Parizu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uroš Plavšić (@urosp33)

 


Potez Uroša Plavšića da pokaže svoju privrženost klubu već u trenucima predstavljanja, izazvao je pozitivne reakcije među navijačima Crvene zvezde. Njegova slika iz detinjstva u dresu kluba simbolizuje ljubav prema klubu i dodatno ga povezuje sa navijačima.

Predstavljanje novog tima Crvene zvezde jasno pokazuje da klub ozbiljno pristupa pripremama za narednu sezonu. Dolazak iskusnih igrača poput Uroša Plavšića, kao i ostalih pojačanja, svedoči o ambicijama kluba da ostvari uspehe kako u domaćim, tako i u međunarodnim takmičenjima.

Uzbuđenje među navijačima raste kako se nova sezona približava, a očekivanja su velika. Crvena zvezda se priprema da se suprotstavi svim izazovima koji je očekuju, a dolazak novih igrača svakako podiže nivo uzbuđenja među ljubiteljima košarke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading