HITNA REAKCIJA OBRADOVIĆA! Partizan našao BRUTALNU zamenu za Avramovića! Grobari u DELIRIJUMU!

Autor:

Sport

18.08.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na pragu da nadomeste odlazak srpskog reprezentativca.

HITNA REAKCIJA OBRADOVIĆA! Partizan našao BRUTALNU zamenu za Avramovića! Grobari u DELIRIJUMU!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović, dosadašnji član Partizana, pojačaće redove CSKA iz Moskve. Posle ovog rastanka, srpski reprezentativac je ostavio broj 4 na dresu slobodnim, a klub je već pronašao zamenu za tu poziciju.

Naime, igrač Duejn Vašington će uskoro postati novo pojačanje u timu Željka Obradovića, a on ističe da "četvorka" nosi veliko značenje za njega.

- Broj četiri ima veliko značenje za mene. Moj otac ga je nosio igrajući u Evropi, kao i kada je imao priliku u NBA. Takođe, ujak je na dresu imao broj četiri pre nego što je dobio dvojku u Los Anđeles Lejkersima. Dok sam odrastao nosio sam broj dva zbog njega, sve do srednje škole gde su mi rekli da ne prave dresove sa brojem dva. Hteo sam da ostanem na jednocifrenom broju i od tada nosim četvorku - rekao je Vašington.

U ponedeljak od 20 časova, grobari će imati priliku da se upoznaju sa novim timom Partizana. "MTS dvorana" će biti domaćin predstavljanja novog sastava, a očekuje se da će navijači sa nestrpljenjem dočekati priliku da vide nove igrače u akciji. Ovo predstavljanje će sigurno privući pažnju javnosti, s obzirom na promene koje su se desile unutar kluba.

Foto: www.profimedia.rs

Duejn Vašington

Odlazak Aleksa Avramovića iz Partizana i njegov prelazak u CSKA iz Moskve predstavlja značajan trenutak za oba kluba. Čačanin je imao uspešno leto, pošto je sa košarkaškom reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, posle čega je Pešićevim izabranicima priređen svečani doček ispred Skupštine grada Beograda, ali je novi bek "armejaca" imao i sjajan prijem u svom rodnom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading