ON JE JEDNA PROPALICA! Legendarni Šek BRUTALAN i bez dlake na jeziku!

Autor:

Sport

05.09.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpišete ugovor vredan 250 miliona, pokažite mi da ste vredni tog ugovora - poručuje O'Nil.

ON JE JEDNA PROPALICA! Legendarni Šek BRUTALAN i bez dlake na jeziku!

Foto: Profimedia

Jedan od najpoznatijih centara u istoriji košarke, Šekil O'Nil, i nakon završetka uspešne igračke karijere, nastavio je da ostavlja dubok trag u svetu košarke kao analitičar. O'Nil je poznat po svojoj iskrenosti i oštrim komentarima, zbog čega je stekao i veliki broj obožavalaca, ali i onih koji se s njim ne slažu.

Foto: Tanjug/AP

Bez dlake na jeziku: Šekil O'Nil

Jedan od igrača koji je često bio meta O'Nilovih kritika jeste centar Minesote i istaknuti defanzivac NBA lige, Rudi Gober. O'Nil nije štedeo reči kada je govorio o Goberu, ističući da je važno da igrači pokažu vrednost svojih ugovora na terenu.

Foto: Profimedia

Rudi Gober

- Ben Simons je još jedna propalica, a sad ću vam još jednom reći zašto je Gober takav. Potpišete ugovor vredan 250 miliona, pokažite mi da ste vredni tog ugovora. Postoji razlog zašto ja hodam čudno i ne mogu lepo da okrenem glavu, to je zato što sam ja pokazao da vredim 120 miliona dolara. I sada kada imate igrače koji j**u sistem tako što uzmu mnogo novca i ne mogu je***o da igraju, takve ljude ne poštujem. Svaki put kada izjavim ovako nešto ljudi misle da ja samo mrzim nekoga, ali pričam istinu. Imamo učitelje, vatrogasce i doktore koji rade prave poslove za smenšne pare - poručio je O'Nil.

Legendarni Šek je ponovo pokazao da se ne libi da kaže svoje mišljenje, a poznat je kao jedan od najvećih kriitčara u svetu NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading