ONI SU ODBILI ŽOCA I PARTIZAN: Crno-beli su ih silno želeli i na kraju ništa ZBOG NOVCA

Autor:

Sport

04.09.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da problem bude veći u pitanju su domaći košarkaši.

ONI SU ODBILI ŽOCA I PARTIZAN: Crno-beli su ih silno želeli i na kraju ništa ZBOG NOVCA

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan imao je veoma buran i na kraju uspešan prelazni rok ovog leta tokom kojeg su otišli svi igrači sem Balše Koprivice i doveden potpuno nov tim. Međutim, brojne želje nisu se ostvarile treneru Željku Obradoviću, pre svega kada je u pitanje dolazak srpskih igrača.

Pomoćni trener Partizana, Vladimir Androić, otkrio je detalje o naporima kluba da pojača tim domaćim igračima. Iako su u prethodnim godinama pokušavali da vrate istaknute igrače poput Vladimira Lučića i Nikole Milutinova, jedini uspešan povratak bio je Vanja Marinković. Androić je istakao da su finansijski razlozi često prepreka u ostvarivanju ovih transfera.

Republika

Foto: Starsport

Surovo iskren: Vladimir Androić

- Svih ovih godina pokušavali smo da vratimo neke igrače u Partizan. Recimo, Lučića, Milutinova… Nismo uspevali iz različitih razloga. Svaki trener želi da ima što više domaćih igrača, ali kad nešto ne može, ne može. Budžeti pojedinih klubova su gotovo neograničeni - rekao je Androić.


Androić je takođe komentarisao visoka očekivanja navijača vezana za osvajanje titule u Evroligi, naglašavajući važnost timske hemije i dobre igre.
Republika

Foto: Starsport

Lučić i Milutinov


- Svi mi to očekujemo, ali pitanje je koliko je realno o tome pričati u ovom momentu. Naši zadaci su dobra timska hemija, dobra igra, a ako uspemo doći će i rezultati - zaključio je Androić.

Partizanov pokušaj povratka istaknutih igrača poput Lučića i Milutinova, uz isticanje finansijskih prepreka, učinio je ovo pitanje važnim i aktuelnim u javnosti. Takođe, Androićeva izjava o visokim očekivanjima navijača i realnosti postizanja željenih rezultata u Evroligi dodatno je naglasila kompleksnost situacije u kojoj se Partizan nalazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading