POJAČANJE PARTIZANA BACILO GROBARE U TRANS! Žoc će biti PRESREĆAN zbog OVIH reči!

Autor:

Sport

01.09.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio oduševljenje.

POJAČANJE PARTIZANA BACILO GROBARE U TRANS! Žoc će biti PRESREĆAN zbog OVIH reči!

Foto: Starsport

Košarkaška ekipa Partizana je ovog leta doživela velike promene, a jedno od najznačajnijih pojačanja je Ife Lundberg, iskusni evroligaški igrač koji je stigao iz Virtusa.

Danski reprezentativac je izrazio svoje oduševljenje dolaskom među crno-bele, a svoju predanost i entuzijazam pokazuje i putem društvenih mreža. Na svom Instagram profilu je objavio nove slike, a ono što je napisao ispod njih sigurno će oduševiti sve grobare.

Na slikama se može videti Lundberg sa najtrofejnijim evropskim trenerom Željkom Obradovićem, a u opisu je istakao:

 

 

- Pronalazim svoj put dok učim od najboljih. Samo naporan rad - oglasio se bivši igrač tima iz Bolonje.

Ovim rečima, Lundberg je još jednom potvrdio svoju posvećenost i spremnost da uči od najboljih, što je sigurno razlog zašto je već stekao naklonost navijača.

Partizan je u prvoj prijateljskoj utakmici "pregazio" Igokeu iz Laktaša rezultatom 85:68. Crno-beli su pripreme za novu sezonu započeli 20. avgusta u Beogradu, a sledeći izazov očekuje ih na pripremnom turniru na Siciliji 7. i 8. septembra.

Posle toga, Obradovićev tim će od 13. do 15. septembra ugostiti ekipe AEK iz Atine i Pariza, dok će generalnu probu za start sezone imati na turniru u grčkoj prestonici, gde će 22. septembra igrati protiv Panatinaikosa, a dan kasnije protiv Efesa ili Makabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading