ŽOC I PARTIZAN IZVISILI ZA POJAČANJE: Šest miliona evra teško da crno-beli mogu da mu ponude

Autor:

Sport

03.09.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovoru koji nudi turski tim teško je parirati.

ŽOC I PARTIZAN IZVISILI ZA POJAČANJE: Šest miliona evra teško da crno-beli mogu da mu ponude

Foto: www.profimedia.rs

Turski košarkaš Džedi Osman, koji je proveo sedam godina u NBA ligi, trenutno je pred važnom odlukom o povratku u Evropu. Kao jedna od opcija spominjala se i Partizan čiji je trener Željko Obradović želeo da ga vidi u svojim redovima.

Međutim, prema informacijama italijanskog košarkaškog insajdera Andreje Kalconija, Efes je ponudio Osmanu ugovor vredan čak dva miliona evra godišnje za naredne tri sezone, što bi ukupno iznosilo impresivnih šest miliona evra. Ova ponuda je privukla pažnju javnosti i izazvala interesovanje drugih evroligaških timova, među kojima se pominje i Partizan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džedi Osman u Klivlendu


Džedi Osman je košarkaš koji može da pokrije pozicije krila i krilnog centra, što bi moglo da bude od velikog značaja za ekipu Partizana u predstojećoj sezoni. Njegovo iskustvo igranja u različitim ekipama uključujući i NBA ligu, čini ga veoma vrednim pojačanjem za crno-bele. On je započeo svoju NBA karijeru kao 31. pik na draftu 2015. godine, pridruživši se Klivlend Kavalirsima. Nakon šest sezona provedenih u Klivlendu i jedne sezone u San Antonio Sparsima, Osman sada razmatra svoju budućnost i mogući povratak u Evropu.

Iako se pominje interesovanje Partizana za dovođenje Osmana, ponuda Efesa za sada deluje kao najkonkretnija opcija. Ipak, nije isključeno da će se situacija dodatno razvijati, s obzirom na to da su i drugi evroligaški timovi pokazali interesovanje za talentovanog košarkaša.

Dakle, Džedi Osman se nalazi pred važnom odlukom koja će uticati na njegovu budućnost u košarci, dok navijači širom Evrope sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove situacije. Ukoliko Džedi Osman zaista stigne u Partizan, to bi moglo da donese značajne promene u sastavu ekipe i načinu njenog igre. S obzirom na njegovo iskustvo i kvalitete, Osman bi mogao da bude ključni igrač u taktičkim varijantama koje trener može da primeni tokom utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading