JARAMAZ O SUKOBU S OBRADOVIĆEM: Ovo je prava istina o odnosu trenera i sada već bivšeg beka Partizana

Autor:

Sport

03.09.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen otišao u Španiju, pa otvorio dušu.

JARAMAZ O SUKOBU S OBRADOVIĆEM: Ovo je prava istina o odnosu trenera i sada već bivšeg beka Partizana

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan promenio je gotovo ceo tim u odnosu na prošlu sezonu, tačnije ostali su samo trener Željko Obradović i centar Balša Koprivica. Jedan od igrača čija sudbina je rešena pod velom tajne je iskusni bek Ognjen Jaramaz, a sve zbog navodno zategnutih odnosa sa trenerom.

Kako je Republika tada pisala, on je navodno doveo u pitanje Žocove sisteme rada i rane treninge, a kao drugi razlog koji se spominjao bile su navodno zaostale plate, pa je tužio klub. Takođe, bilo je reči i da je povređen, ali su neki smatrali da je to samo paravan. U međuvremenu je Ognjen našao sreću u Baskoniji, a onda rešio da otvori dušu i stavi tačku na spekulacije o odnosu sa Obradovićem i rastankom sa Partizanom po drugi put.

Republika

Foto: printscreen twitter

Završio ovu epizodu u Partizanu: Ognjen Jaramaz

- To što je objavljeno nije bila istina. Bio sam povređen mesec dana, nisam imao probleme sa Željkom. Naš odnos je dobar. Zato nisam igrao, nisam se osećao dobro fizički. Vitorija je za sada najviša tačka moje karijere. Ogroman izazov i veoma sam srećan što sam ga prihvatio. Nadam se da ću odgovoriti zadatku i pomoći klubu - rekao je Jaramaz.

On je potpisao ugovor na godinu dana, a praktično su crno-beli razmenili igrače sa timom iz Baskije. Vanja Marinković je savetovao Jaramaza da se preseli u Španiju, a on se vratio u klub u kome je ponikao. Jaramaz takođe ima iskustvo igranja u Španiji pa mu ovo neće biti potpuno nova avantura.

Republika

Foto: Starsport

Zamenio uloge sa Jaramazom: Vanja Marinković

- Razgovarao sam sa Vanjom posle čega sam se sjajno osećao povodom kluba i organizacije. Sve što mi je rekao bilo je pozitivno, samo je lepo pričao o Baskoniji. To mi je bilo mnogo značajno. Igrao sam za Burgos u ACB ligi i znam da je ovo najbolje takmičenje u Evropi, prvo posle NBA lige - dodao je Jaramaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading