PARTIZAN ZA IGRAČA POD UGOVOROM DOBIO "KROMPIR"! Plejmejker otišao za NULU

Autor:

Sport

28.08.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli po svaku cenu hteli da promene ceo tim

PARTIZAN ZA IGRAČA POD UGOVOROM DOBIO "KROMPIR"! Plejmejker otišao za NULU

Foto: Starsport

Doskorašnji košarkaš Partizana, Ognjen Jaramaz, potpisao je ugovor sa španskom Baskonijom, što znači da će u narednoj sezoni imati priliku da nastavi da igra u Evroligi.

Plejmejker se još početkom prelaznog roka dovodio u vezu sa CSKA, ali kako je put Moskve otišao Aleksa Avramović, bilo je jasno da će Jaramaz negde drugde. Ipak, verovatno niko nije očekivao ovakav epilog, uzimajući u obzir bledu sezonu Jaramaza u Beogradu.

Obradović mu je i davao određenu ulogu sve do negde oko početka ove godine, a posle mu se "gubio trag", odnosno, uglavnom je gledao mečeve pored ekipe u civilu.

Stoga, očekivalo se da će napraviti "korak unazad za dva napred", ali on je ipak uspeo da se izbori za mesto u timu koji nema nimalo male ambicije. Otišao je kod Pabla Lasa u Baskoniju gde će igrati sa igračima poput Hauarda, Monekea...

Republika

Foto: printscreen twitter

Jaramaz u Partizanu

Pogotovo je čudno što su ga Baskijci želeli i uprkos tome što ga je Partizan prodao za nulu. Naima, prema saznanjima do kojih je došao "sport.alo", njegov novi klub nije morao da izdvoji novac na ime obeštećenja, iako je povremeni reprezentativac Srbije bio pod ugovorom sa crno-belima.

Jaramaz je prošle sezone za Partizan odigrao 51 utakmicu i prosečno je beležio 3.4 poena, 1.4 skoka i 2.1 asistenciju u svim takmičenjima.

Ognjen Jaramaz, rođen 1995. godine, svoje prve košarkaške korake napravio je u mlađim kategorijama Mege, da bi kasnije stekao priliku da zaigra i za Partizan. Njegov izuzetan talenat i angažovanje na terenu brzo su privukli pažnju ljubitelja košarke, kao i skauta renomiranih evropskih klubova. Takođe, igraće sa košarkašem koji se dovodio u vezu sa crno-belima, Čimom Monekeom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading