POČELO OKUPLJANJE CRVENO-BELIH! Sezona je sve bliže (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredinom nedelje, na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sletela su trojica članova ekipe.

POČELO OKUPLJANJE CRVENO-BELIH! Sezona je sve bliže (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška groznica je zahvatila Srbiju, jer se Crvena zvezda priprema za sezonu punu izazova. Klub je počeo sa pripremama za učešće u Evroligi, ABA ligi, Superligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća. Sredinom nedelje, na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sletela su trojica članova ekipe, od kojih je jedno lice dobro poznato - Džoel Bolomboj, koji je nosio crveno-beli dres i prošle sezone. Pored njega, stigli su i Majk Daum i Kodi Miler-Mekintajer, što je podiglo nivo uzbuđenja među navijačima.

 

 


Trener Janis Sferopulos će imati na raspolaganju impresivan tim, među kojima su Miloš Teodosić, Branko Lazić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Stefan Lazarević, Jaga Dos Santos, Rokas Giedraitis iz prethodne sezone. Povratnici Nikola Kalinić i Ognjen Dobrić dodatno će ojačati tim, dok će novajlije Kodi Miler-Mekintajer, Majk Daum, Ajzea Kenan i Uroš Plavšić uneti svežinu i nove perspektive.

Sezona će početi 20. septembra gostovanjem ekipi Dubaija u ABA ligi, dok će prva utakmica u Evroligi biti odigrana 4. oktobra u Parizu. Očekuje se da će navijači biti u velikom broju kako bi podržali svoje ljubimce u ovim važnim utakmicama.

Crvena zvezda je spremna za nove izazove, a navijači sa nestrpljenjem očekuju početak sezone kako bi videli kako će se njihovi ljubimci nositi sa jakom konkurencijom i ostvariti uspehe u različitim takmičenjima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading