NEKOME ROLEKSI, A NEKOME...: Nemanja Nedović podsetio šta su oni dobili kada su osvojili srebro u Riju

Autor:

Sport

03.09.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razumem se imam tu ljubav prema satovima, sve mi je to lepo, rekao je bivši reprezentativac.

NEKOME ROLEKSI, A NEKOME...: Nemanja Nedović podsetio šta su oni dobili kada su osvojili srebro u Riju

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije osvojili su bronzanu medalju na nedavno završenom turniru na Olimpijskim igrama u Parizu. Slavili su izabranici Svetislava Pešića kao da su došli do zlata, a onda je Nikola Jokić povukao nesvakidašnji potez. On je svim saigračima poklonio po skupoceni Roleks sat i za to iskeširao više od 300.000 evra.

I dok je većina takav potez asa Denvera pohvalila razumejući da je to sitnica imajući u vidu njegova primanja u NBA, pojedinci su to i osudili. Jedan od onih koji je imao zanimljiv komentar, uz dozu šale, bio je i nekadašnji reprezentativac Nemanja Nedović. Kako su tri reprezentativca Srbije ove sezone u redovima crveno-belih, a to su Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Uroš Plavšić imao je prilike i na treningu da vidi već pominjani roleks. Kada se osvajalo srebro u Riju takvih poklona baš i nije bilo, slavilo se dosta skromnije. 

Republika

Foto: printscreen/instagram/n.radonjic7

Video satove na treningu: Nemanja Nedović

- Razumem se imam tu ljubav prema satovima, sve mi je to lepo. Dobar sat, kul, kul! Mislim, ne znam ko može tako brzo da dobije Roleks! Osim Joke, naravno - rekao je Nedović gostujući u podkastu kod "Luke i Kuzme".

Nedović se osvrnuo na vreme kada su osvojili srebro na Olimpijskim igrama u Riju, ističući da su proslave tada bile skromnije, uključujući obrok u vidu Big Meka i dva čiza. U poređenju sa sadašnjim luksuznim poklonima, Nedović je izrazio svoje zapažanje o evoluciji nagrada koje sportisti dobijaju za svoje uspehe.

 

 

Doneo je Šegi (Ognjen Dobrić) na trening sat pre neki dan! Rekao sam mu "Ja kad sam osvojio srebro u Riju - big mek! Big mek i dva čiza, a vi Roleks i ko zna šta još - dodao je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading