UDARANJE PO UŠIMA! Ko želi da gleda Partizan za sezonsku ulaznicu mora da plati MILION dinara!

Autor:

Sport

31.08.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne cene godišnjih karata.

UDARANJE PO UŠIMA! Ko želi da gleda Partizan za sezonsku ulaznicu mora da plati MILION dinara!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je nedavno započeo pripreme za narednu sezonu sa 14 novih igrača, dok je od starosedeoca u timu ostao samo Balša Koprivica.

Ovo predstavlja novi početak za ekipu Željka Obradovića, sa osveženim sastavom koji gaji visoke ambicije za predstojeću sezonu.

Interesovanje navijača za nadolazeću sezonu je izuzetno visoko, što se ogleda u impresivnom broju prodatih sezonskih ulaznica. Samo u prva tri dana prodaje, klub je uspeo da proda čak 6.000 sezonskih ulaznica, što jasno ukazuje na entuzijazam i podršku navijača.

 

 

Na zvaničnom Instagram nalogu kluba, objavljene su cene sezonskih ulaznica za različite delove hale. Posebno je privukla pažnju cena sezonske karte za mesto iza klupe crno-belih, koja iznosi tačno milion dinara za nove "sezonce", odnosno 900.000 dinara za navijače koji su posedovali sezonsku kartu iz prethodne sezone.

Ovo je izazvalo različite reakcije među navijačima i javnosti, s obzirom na to da je najjeftinija sezonska ulaznica za mečeve Partizana 20.000 dinara.

U objavi sa društvenih mreža, možete da pogledate sve cene sezonskih ulaznica, koje po mnogim grobarima, nisu uopšte pristupačne.

Partizan sezonu u Evroligi otvara gostovanjem u Vitoriji, trećeg oktobra protiv Baskonije, dok u AdmiralBet ABA ligi startuje pred svojim navijačima 21. septembra protiv Borca iz Čačka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading