DRAGIĆ U DRUGOM PLANU NA SVOM OPROŠTAJU: Pogledajte kako je Jokić dočekan u ''Stožicama''!

Autor:

Sport

24.08.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić uzeo šou.

DRAGIĆ U DRUGOM PLANU NA SVOM OPROŠTAJU: Pogledajte kako je Jokić dočekan u ''Stožicama''!

Foto: KSS

Legendarni slovenački košarkaš Goran Dragić odlučio je da zvanično stavi tačku na svoju igračku karijeru, a to je učinio na neverovatan način. U Stožicama je priredio spektakularnu oproštajnu utakmicu na kojoj su se okupile velike zvezde kako evropske, tako i NBA košarke. Među prisutnima se našao i Nikola Jokić, aktuelni MVP NBA lige, koji je dočekan ovacijama i skandiranjem "MVP, MVP" od strane celokupne dvorane.

Goran Dragić ostavio je neizbrisiv trag kako u evropskoj, tako i u NBA košarci. Rođen u Sloveniji, započeo je svoju profesionalnu karijeru u Olimpiji iz Ljubljane, da bi potom nastavio da gradi svoj put ka vrhu svetskog košarkaškog vrha. Sa svojim umećem i talentom, Dragić je postao prepoznatljivo ime u NBA ligi, gde je igrao za više klubova, ostavljajući dubok pečat svojim umećem i posvećenošću.

Opraštaj od košarke za Gorana Dragića bio je emotivan i svečan događaj. Veliki broj poštovaoca košarke, kako igrača tako i navijača, okupio se kako bi ispratio Dragića na njegovom poslednjem koraku igračke karijere. Njegov doprinos košarci, kako na terenu tako i van njega, ostavio je neizbrisiv pečat i uverenje da će se njegovo nasleđe dugo pamtiti.

Dragić je zaslužio veliku zahvalnost i poštovanje za sve što je učinio tokom svoje karijere. Njegov doprinos košarci, kako na međunarodnom, tako i na najvišem nivou u NBA ligi, ostaje kao primer posvećenosti, talenta i upornosti. Njegova oproštajna utakmica ostaje kao nezaboravan trenutak u kojem su se spojili poštovanje, emocije i divljenje prema jednom od najvećih sportskih talenata koje je Slovenija ikada imala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading