PORED CRVENE I BELE TU JE SADA I PLAVA BOJA: Crvena zvezda predstavila dresove za novu sezonu (FOTO)

Autor:

Sport

02.09.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj opremi klub slavio 80 godina postojanja, pa je simbolika dresova velika.

PORED CRVENE I BELE TU JE SADA I PLAVA BOJA: Crvena zvezda predstavila dresove za novu sezonu (FOTO)

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda danas je zvanično predstavio nove dresove za predstojeću sezonu, obeležavajući tako 80 godina postojanja kluba. Učesnici ovog nesvakidašnjeg događaja bili su ne samo članovi kluba, već i volonteri, simbolizujući zajedništvo i važnost svakog pojedinca u ovoj velikoj sportskoj porodici.

Posebnu pažnju privlači simbolika novog dresa, u kojima će crveno-beli igrati u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi, kao i ostalim takmičenjima, koji je pripremljen u saradnji s Adidasom. Dominantne boje crvene i bele su upotpunjene detaljima koji nose posebnu simboliku. Kragne su u bojama srpske zastave, što će sigurno oduševiti vernu navijačku bazu. Takođe, brojevi na dresovima su u plavo-beloj boji, dok se grb Crvene zvezde nalazi u levom ćošku, zadržavajući tradicionalni izgled prethodnih sezona.

 

 


Ova sezona ima poseban značaj, jer se obeležava osam decenija od osnivanja kluba. Kroz predstavljanje dresova, klub je odlučio da se prisjeti svojih korena i istakne važnost ovog jubileja. Kao simbol početka čitave priče, sa Kalemegdana je pre 80 godina krenula istorija Crvene zvezde, a današnje predstavljanje dresova nosi snažnu emotivnu poruku.

Ovo predstavljanje dresova nije bilo samo formalno predstavljanje nove opreme, već je istaklo važnost zajedništva i povezanosti unutar kluba. Učešće košarkaša, volontera i drugih članova kluba naglašava da je Crvena zvezda mnogo više od sportskog kolektiva - ona je porodica.

Novi dresovi Crvene zvezde za predstojeću sezonu ne samo da donose svežinu u vizuelnom identitetu kluba, već nose sa sobom duboku simboliku i emocije koje sežu osam decenija unazad. Ovim gestom, klub je pokazao da ceni svoje korene, ističe važnost zajedništva i povezanosti, te sa nestrpljenjem očekujemo početak nove sezone i prve utakmice u ovoj posebnoj opremi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading